torstai 20. marraskuuta 2014

PeilattavaaMeidän eteistä ei ole juurikaan kuvissa vilahdellut ja syy on se, että tila on ihan tosi pimeä. Luonnonvaloa ei tule juuri mistään ja kuvien ottaminen on tosi hankalaa käsivaralla ja ilman lisäsalamaa. Mutta koitetaan pärjätä näillä, vaikka kovin kehnoja räpellyksiä ovatkin...

Päivitettiin hieman eteistä ja ostettiin kenkälaatikoiden päälle Ikean GRUNDTAL- kylpyhuonesarjaan kuuluva pyöreä peili. Peili on hyvin simppeli, joten sopii moneen tilaan ja kalustukseen. Ei pelkästään kosteisiin tiloihin. Hieman se tuossa tilassa lisää valon tuntua ja avaruutta, mikä on ihan tosi tervetullutta. Sen edessä voi kätevästi sipaista viimeiset huulikiillot tai tarkistaa onks pipo hyvin... Nythän taitaa olla peilien kulta-aikaa muutenkin. Iina Vuorivirran Vino-peili valtaa parhaillaan monen seinältä tilaa. Enkä ihmettele, kaunishan se on kuin koru! Sen minäkin mielelläni meillä näkisin. Lisäksi isot, lattialla seinää vasten lepäävät peilit ovat monissa kuvissa vilahtaneet. Ne ne vasta komeita ovatkin. Ja tilan tuntu kasvaa kohisten!


8 kommenttia:

 1. Kaunista! Ja tosi kiva peili tuokin!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! :)
  Blogissani on muuten käynnissä sisustusaiheinen arvonta jos sinua kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 3. Samaa peiliä olen ihaillut, näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Yksinkertainen on usein myös kaunista...

   Poista
 4. Tuo ikean säilytyssysteemi on tosi kiva ja hyvin sopii pyöreä peili sen päälle. Minäkin kuolaan tuota Vino-peiliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista kenkäboxeista on ollut iloa sekä harmia. Mutta mukana kulkevat ja säilövät hyvän määrän kenkiä sekä muuta tavaraa. Vaikea olisi tuota kohtaa muulla kalusteella täyttää.
   Vino-peili on upea!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!