torstai 15. toukokuuta 2014

Neonvaloa ja kukkapölyä

Jos reissussa on mukavaa, niin on kyllä lähes yhtä mukava on palata kotiin. Tässä parit hyvin tiukasti rajatut kuvat olohuoneesta. Iloa tuottaa lähikaupan alelaarista löytynyt kukkapuska, josta karsin jo nuupahtaneet oksat ja värit pois. Oikein hyvä tuli! Kirppismaljakko on kaikessa vihreydessään hyvä pari kimpun kanssa...

Tammikuussa haaveilin Seletin Neonvaloista. Kun kuulin, että olivat huhtikuussa hyvässä alessa niin kaupoillehan sitä oli hipsittävä. Ensin ostin vain yhden kirjaimen. Tuli huti. Takaisin kauppaan ja vaihtamaan. Vielä uupuu muuntaja, jonka avulla valo saadaan kirjaimiin. Mutta jo pelkät valkoiset kirjaimet ovat minusta aika ihanat! Nyt ensialkuun laitoin ne vaan rennosti tauluhyllylle nojailemaan, mutta toivottavasti ne joskus vielä päätyvät seinälle saakkaa.

Ja ainiin. Pariisin tuliaisina turistihintainen pieni Eiffel-torni ja Milk- lehti.

11 kommenttia:

 1. Ihana kimppu! Ja noi valot on kyllä tuossa tauluhyllyllä kivannäköiset! :) Mun yksinäinen m-kirjain näyttää vähän reppanalta..

  Ja kotiin on aina ihana palata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se sun m- on oikein kiva! Joko se siinä hyllyllä nököttää?

   Kotona on paras olla! Tuttua ja turvallista <3

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Itselle myös tulossa kirjain jahka saapuu varastoon jälleen :D En vaan malttais odottaa :) Mietin myös, että riittääkö vaan yksi, mutta nämä kirjaimet ovat kuulemma aika kirkkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin taitaa olla aika säihkyviä ;) Pääsen viikon kuluttua testaamaan kun saan vihdoin sen muuntimen hankittua!

   Poista
  2. tuleeko muuntajia jo ensi viikolla sinne liikkeeseen? :) Sieltä lupasivat nimittäin olla yhteydessä, mutta ei ainakaan vielä ole mitään kuulunut? :)

   Poista
  3. Mulle tuli viesti, että olisi jo nyt perjantaina ollut! Voi harmi, ettei sulle ole viestiä naputellut... :(

   Poista
  4. ahaa, pitääpi laittaa sinne viestiä! kiitos tiedosta :)

   Poista
 3. Onpas kyllä ihana! ja on kyllä niin nättiä muutenkin <3

  VastaaPoista
 4. Hyvät on rajaukset, tykkään! Ihana tuo eiffel kuvussaan. Mulla on kirjaimet samassa paikassa eteisessä kasseissaan edelleen... Sitä muuntajaa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rajattuja kuvia vaan, ei "ihan" nyt oo kuvauskuntoa täällä... ;D Niin mä äsken huomasin, että siellä ne kirjaimet vielä odottaa ;) Kai oot kurkkinu, että niillä on kaikki hyvin? ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!