tiistai 15. huhtikuuta 2014

Uten. Silo

Joskus kun oikein kauan jostakin haaveilee niin se haave saattaakin toteutua. Näin kävi minulle. Muutin ensimmäiseen omaan asuntooni vuonna 2002. Selasin uudessa Marimekon Unikkokuosisessa kodissani Koti ja keittiö- lehteä, jossa kerrottiin että Dorothee Beckerin suunnittelemaa muovista lokerikkoa on alettu valmistamaan uudelleen. Silloin ihastuin ja haave jäi elämään. Hinta on hirvittänyt ja aina joku muu asia on edelle ajanut.

Mutta nyt tuli oikea aika ja vihdoin se meille Nest Uk.lta tilattuna kotiutui. Tilauksen perille tulo kesti 10 viikkoa, oli kuulkaas aika pitkät viikot odotella. Mutta kannatti! Se on juuri sellainen ikikaluste, jota on ainakin pitkään pohdittu ja tarvetta mietitty. Sijoitettiin se nyt tuohon eteiseen avaimia, lompakkoja ja puhelimia varten. Hiuspinnit ja ponnarit sinne myös säilötään. Kätsyä. "Uten. silo järjestää kaiken." Edelleen olen ihan ihastunut!

19 kommenttia:

 1. Hyvää kannattaa odottaa! :D On se kyllä aikamoinen tila-ihme ja niin tyylikäs sellainen!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Oispa hyvä, jos jaksaisi monen muunkin kohdalla miettiä ja pohtia vähän kauemmin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On se! Meinaa vaan helposti tavaroiden alle hukkua...

   Poista
 3. Meillä on noita kaksin kappalein kodinhoitohuoneessa. Ne on niin kauniita, mutta meillä niihin kertyy aina liikaa tavaraa ja sitten sattuu silmään :-)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kaksi ihan! Vau. Juu, oon huomannu saman. Helposti täyttyy tavaroiden alle eikä ookkaan enää ihan niin nätti.

   Poista
 4. Omistakin unelmistani tämä löytyy! Aivan ihana♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa aika monella sisustushöppänällä olla ;) Toivottavasti säkin joskus vielä saat omasi. Ps. Tämä on mun tämän vuoden äitienpäivä-, synttäri-, ja joululahja ;D

   Poista
 5. Tämä on myös mun unelmieni listalla! Toivon hartaasti, että se joskus löytyisi meiltä. On Se niin nätti! ( ei taida riittää tämän kohdalla tuo ilmaisu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti se on! Mutta paljon muutakin. Toivottavasti se teilläkin vielä seinällä keikkuu joku päivä :)

   Poista
 6. Mieluusti kotiuttaisin meillekin tuollaisen, nätti tosiaan on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva, että aina paikka löytyy. Toivottavasti vielä teilläkin:)

   Poista
 7. Onnea, kyllä kannatti odottaa! Itsekin olen tästä haaveillut, pelkään vaan että se alkaisi meillä näyttää epäsiistiltä, jos siihen tulisi liian holtittomasti heiteltyä tavaraa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti odottaa! Mutta tiiätkö mitä, tälläselle tavaroiden järkkäilijälle se on vaan kivaa kun ohi mennessää sitä vähän sohasee uuteen uskoon. Kuka käyttää aikansa mitenkin ;DD

   Poista
 8. Täälläkin unelmien listalla! Tosi kaunis se on. Komppaan tosin edellistä kommenttia, sillä pelkään, että en osaisi hyödyntää sitä vaan roina kerääntyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kiva sitä järjestellä aina ohi kulkiessa uuteen uskoon. Luulen, että säkin siitä puuhasta tykkäisit;)

   Poista
 9. Tarpeeksi kauan kun haaveilee niin haaveen toteutuminen on mahtava tunne. Tuota kannatti odottaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ei ollut hetken mielijohde vaan harkittu ja haluttu... Ja sitä kautta varmasti oman maun mukainen. Kannatti odottaa, todella...

   Poista
 10. Ihana... Varsinkin eteisessä olisi näppärä, mutta meillä ei ole siellä tarpeeksi seinätilaa :( Keittiössä ikkunanurkka vielä kylläkin odottelee säilytyskalustetta...hmm... Voi tosin olla, että joudun odottamaan tuota yhtä kauan kuin sinäkin, ellen ikuisesti. Mutta ainahan saa haaveilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!