maanantai 31. maaliskuuta 2014

Valkoista tapettia
Hei vaan! Taas on mahtunut päiviin jos jonkinmoista touhua. Suurimpana murheena vesikiertoisen lämpöpatterin äkillinen vuotaminen, joka on siis aiheuttanut melkoisen kaaoksen kotiin. Raotetaan tilannetta sen verran, että koko meidän makuuhuoneesta on purettu lattia betonipinnalle saakka. (Se vuosi sitten asennettu lautaparketti on mennyttä.) Onneksi vahingot olivat tilanteeseen nähden pieniä ja kuivatus on jo takanapäin. Nyt odotellaan remontin jatkoa ja lattian uudelleen asentamista. Hohhoijjakkaa, sanonpa vaan.

Inpistä kuitenkin olisi vaikka mihin. Jos tapetointi olisi ajankohtaista, niin valitsisin seinälle jotakin valkoista tai hyvin vaaleaa tapettia. Vähäeleistä ja neutraalia, kuitenkin jollain tapaa puhuttelevaa. Sellaista joka ei sanelisi kovin suuresti muun sisustuksen värimaailmaa. Nykyistä kotia ei haluta enää remontoida yhtään enempää kuin on pakko, joten laitetaan nämä mallit tänne muistiin tulevaa varten ja vinkiksi muillekkin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kuvat: 1/ -Eco
           2/ 3/ 4- Mr Perswall


28 kommenttia:

 1. Kääk, vesivahingot on niiiiin inhottavia. Niistä ikävä kyllä kokemusta kerrostalosta juurikin patterin vuotamisella. Tsemppiä sinne, onneksi voi katsella kauniita seiniä vastapainoksia rempalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin turhia, niin turhia. Mutta kokemuksesta tiedän, että näistä selviää kyllä.

   Poista
 2. Voi ei, tosi ikävä juttu... Tsemppiä sinne ja toivottavasti remontti on kohta jo voiton puolella! Tuo tiiliseinä tapetti onkin muuten hieno! Miltäköhän näyttää livenä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!? Kiitos! Mustakin tuo tilliseinä on kiva, ensin ihastuin tuohon mosaiikkiin mutta nyt tuo tiiliseinä onkin kivempi. Onneks ei ole hetkeen tehtävä valintaa vaan voi kerätä inspispankkiin täytettä ihan rauhassa ;)

   Poista
 3. Voi kurjuus, tosi inhottavia tuollaiset vesivahingot:/ Kivoja tapettivaihtoehtoja! Tsemppiä remppahommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Nää on niin turhia, mutta onneksi ei mitään maailmaa mullistavia. Sinnikkyyttä ja hermoja kyllä vaaditaan.

   Poista
 4. No voi ei! Tsemppiä ja jaksamista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmittaa tosi paljon. Onneksi ei joudu itse remppahommiin puuttumaan. Tosin sen keskellä eläminenkin on ihan tarpeeksi... Kiitos Joanna! :)

   Poista
 5. No voi harmi tuo vesivahinko :/. Tsemppiä sinne rempan keskelle! Ja tosi kivoja tapetteja oot keräillyt, voisinpa noista jotain meillekin harkita.. oisko aika kiva työhuoneen seinällä tuo eka tapetti (vas.)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka tapetti on tosi kaunis! Siihen ihan ensin ihastuinkin. Se käviskin moneen tilaan! Ajaton, vaikka onkin paljon tämän hetken fiilistä siinä... :)

   Kiitos Heini!

   Poista
 6. No voi harmi! Ihania inspiraatiokuvia. Tsemppiä remppaamiseen!

  VastaaPoista
 7. Oih, tuo eka on mun suosikki. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löyty ruutuja! Mutta paljon pehmeämmin kuin ensin etsin :)

   Poista
 8. Voihan harmi.. Tälläkin juurikin patterit vuotivat ennen putkiremonttia vähän turhan monessakin asunnossa. Tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on osa pattereista (aiempien asukkaiden aikana) jo vaihdettu samasta syystä, mutta tätä ei...No nyt sitten kantapään kautta.

   Poista
 9. Voi karmeutta, siis tapetit ihania, mutta tio vahinko!! Toiv saatte paikat takaisin kuosiin ja vakuutukset olleet kohillaan. Meillä jo pelkkä astianpesukoneen hajoaminen on aiheuttanut harmaata mieltä, niin voin vaan kuvitella kuin harmaa se on tuollaisen vesivahingon kohdalla. Valoista mieltä kaikesta huolimatta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta pussista ei onneksi joudu roposia kaivelemaan, mutta eipä se poista sitä vaivaa ja ärsytystä. Tää on niin tuttua huttua jo. Astianpesukoneen laukeaminen on myös rasittavaa ja niin kuormittavaa kun eihän ilman voi olla, tai ainakaan se ei kovin helppoo oo. Kiitos Hanna! :)

   Poista
 10. Voi EI! Mulla olis ihan hirveä into tehdä täällä vaikka mitä, mutta aika ja budjetti on nyt aikamoisia vihollisia. Seuraavaksi raksalistalla on vissiin terassin laajentaminen. Hei, terassin. Meillä pitää vaihtaa puoleen asuntoon katto, ja puoliso tahtoo keskittyä terassin rakentamiseen :D

  No. Toivotaan lämmintä kesää. On terassista iloa.

  Tsemppiä remppapuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Me ollaan nyt vuosi asuttu rempan keskellä ja alkas riittää jo. Valmistakin olisi kiva saada pikkuhiljaa... ;)

   AIka ja raha ei mahdu samaan lauseeseen. Ja varsinkin kun on vielä malttamaton mieli. I feel ya! Mut onhan se kesällä terassi oltava, kesä ja kaikki. Mä unohin tuon terassin, se pitää kyllä naputtaa meijänkin...

   Kiitos Krisse!! :)

   Poista
 11. Tosi tuskaisia tuollaiset yllärit, onneksi olette jo päässeet pahimman yli! Tykkäilen myös noista tapeteista, mulla on ollut harkinnassa myös Fermin Grid-tapetti, ruutukuvioinen tapetti iskee meikäläiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se Fermin Grid on myös aivan ihana! Ruudut on kans mun mieleen, oon päässy jo pahimman pilkutuksen yli ;D

   Poista
 12. Uups! Ei kiva yllläri teilläkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mutta tavara on vaan tavaraa. Vaikkakin elämä lasten kanssa on vähän haasteellisempaa kaiken rumban keskellä.

   Poista
 13. Voi että, taas... Meille piisas se yksi iso vesivahinkoremppa, sen jälkeen vannottiin käsi sydämellä että ei osteta enää vanhaa asuntoa. Eikä mennä muuten yhtiöönkään :-D Jokos teillä on tontteja alettu kattelemaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No taas :( Kyllä nää on sellaisia urakoita, että toinen moisen läpikäynyt tietää mistä puhutaan. Mutta kyllä tästäkin selvitään, tää oli edelliseen verrattuna ihan iisi;))

   Käydään kokoajan läpi vaihtoehtoja laidasta toiseen. Saa nähä mitä tapahtuu ja mihin päädytään ;)) Ja teidän tarina onmyös mielessä ollut....

   Poista

Kiitos kun kommentoit!