sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tauluhylly

Meillä on tv:n yläpuolelle viritetty reilut kaksi metriä Ikean tauluhyllyä. Täältä näkee paremman kokonaiskuvan. Hylly on ihan kiva, rikkoo valkoista seinää ja antaa mahdollisuuden asetelmien tekoon (laihojen tavaroiden;). Sopivia tauluja meillä on vähän, joten useimmiten siinä on kaikkea muuta kuin tauluja. Toisinaan sopivan kokonaisuuden kasaan haaliminen voi olla jokseenkin hankalaa... Varmasti jokainen String-hyllyn omistaja sen tietää.

Tässä hiukan valotettuna tämän hetken tilannetta. Musta pallonauha päätyi lopulta hyllylle pötköttelemään.  Hayn puukäsi muutti perässä ja kun vaunulenkillä jalkojen juureen tupsahti tuollaiset kauniit oksan pätkät, oli hyllyn vasemman reunan asetelma valmis. Se kävi melkein helposti...eh.

Mutta sitten. Mielestäni koko kaksi metriä ei voi olla tavaraa täynnä, vaan ne on jotenkin sommiteltava ilmavasti ja ns. linjoittain. Eikä koko hylly voi täynnä samankokoisia tauluja jne.. Onkohan kukaan enää mun ajatusten perässä? :) Tällä hetkellä the oikea reuna hyllystä on pelkkää kysymysmerkkiä ja päänvaivaa. Tauluhyllyn syvyys ei anna kovinkaan paljoa periksi, joten mitä vaan sinne ei voi laittaa. Tänään on leikelty "marmorista" kuusikulmio ja lehtiä revitty inspiraation toivossa 1-vuotiaan reippaalla avustuksella. Ikean käsitarrat pääsivät vanhoihin kultaisiin kehyksiin. Ehkä tämä vielä tästä hyväksi muuttuu ja saan kuvattua tännekkin jonkun otoksen.( Täällä on muuten tauluhyllyjen järjestys ennen keittiön remonttia, jossa puolitettiin seinä olohuoneen ja keittiön väliltä.)

6 kommenttia:

 1. Hih, ymmärrän tuskasi :) Painin joka kerta saman ongelman parissa, jokin symmetria ja tasapaino pitäisi olla ja samalla näyttää siltä, että asetelma on rennosti tehty ilman tiukkaa asettelua..hmm..I might've a problem ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin. Välillä tuntuu, että voiko sitä tehdä asiasta vaikeempaa. Tänään kuitenkin lukko aukesi ja mieli sai rauhan...Hehee ;))

   Poista
 2. Marmori näyttää olevan "IN". Joku oli mielestäni päällystänyt MACin samaisella fix-itillä , hih.

  Tauluhyllyjä täälläkin mietitään ja itse laittaisin muutaman erikokoisen taulun ( yksi oikein iso ) ja sitten jotain pientä sälää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmoria on nyt ollut jonkin aikaa esillä. Toiset tykkää ja toiset ei. Minä tykkään ;) Mutta, että marble mac...? hih.

   Meillä on tuo vähän hankalalla korkeudella isoa taulua ajatellen... Muuten mäkin toimisin niin. Mutta tänään sain propleeman puhkaistua ja hyvä tuli ;)

   Poista
 3. Musta tuo teidän tauluhylly on aina näyttänyt niin kivalta kuvissa. Nyt odotankin innolla minkälaisen asetelman olet saanut sinne loihdittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kuulla! Katoaan jos joku päivä saisin taas kameran käteen... ;))

   Poista

Kiitos kun kommentoit!