keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Täällä sitä blogataanKas, on taas keskiviikko. Tästä on näköjään ihan vahingossa tullut vain keskiviikkoisin päivittyvä blogi. Lupaan tai ainakin yritän parantaa tapani ja saada taas jonkinmoista otetta kirjoittamiseen taikka edes niihin kuviin... Onko toivetta aiheista?

Sain niin mainiolta Mintun mustaa -blogin Silja Maarialta haasteen esitellä omat bloggaushoodini. Ja tässä ois muutama. Meillä ei ole valitettavasti työpöytää tai edes paikkaa moiselle, joten minä bloggaan ja hoidan muita asioita milloin missäkin. Useimmin kyllä tuossa sohvan nurkassa, josta on tännekkin eksynyt jo ihan liikaa kuvia. Toinen paikka on keittiönpöydän ääressä kahviaikaan eli iltapäivisin. Tykötarvikkeina tietokoneen sekä kameran lisäksi vakiona kahvia, pullaa aika harvoin.

Kolmas paikka on tuossa viimeisessä kuvassa. Lastenhuoneen lattialla. Jos täältä pongahtaa uusi postaus ilta-aikaan on se usein kirjotettu tuossa tyynykasan päällä lapsia samalla nukuttaen. (Keskimmäinen murunen vaatii seuraa nukahtaakseen ja välillä sitä unta niin hartaasti o d o t e l l a a n.) Iltaisin on myös eniten aikaa selata muiden blogeja ja vastailla omiin kommentteihin. Ja täältä unihuoneen lattialta se kaikki usein tapahtuu...

Kyllä se työpöytä olisi ehkä aika kiva.

Haaste on tainnut jo aika monen blogin kiertää, mutta laitan sen vielä eteenpäin Majaan ja Kolmioveen. Olkaas hyvät K ja Jasmiina!

13 kommenttia:

 1. Justiin kun pari viikkoa oman bloginurkan esittelin, ilman haastetta kylläkin, niin olkoon ennakkovastaus tuo teksti, kun en viiti heti perään uudelleen esitellä. http://kolmiovi.blogspot.fi/2014/01/mun-kulma.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, kyllähän mä tuon olinkin jo lukenu. Sorii... Mutta ihana nurkkaus sulla! :)

   Poista
 2. Kaunis paikka blogata. Ihanan herkullinen tyynyläjä. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos.Oliivipuu, joka on säilynyt jo viikon hengissä...Heh. Pitäisi sille löytää sille isompi ruukku niin ei tarvitsisi tuota pussia ruukun suojana pitää...

   Poista
 4. Mietinkin, että oliskohan uus postaus tänään luettavissa kun keskiviikossa ollaan ja olihan se :)

  Ei siihen sitä työpöytää tarvita, aika vähällä käytöllä meillä ainakin. Aina löytyy näitä muita "parempia" paikkoja (lastenhuoneen nurkkia) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli se! Keskiviikon kunniaksi! ;))

   Totta, ehkä sitä nyt on niin tottunut näihin nurkkiin, että osaisiko sitä pöydän ääressä ollakkaan. Meillä oli kyllä ennen lapsia ihan kunnon työpöytä, jonka ääressä oltiin vuorotellen. Toimi silloin vaikka sitä vastaan olinkin...:D

   Poista
 5. Moi :) Onko nuo teidän soffat karlstadit vai karlforsit? ootkos tykänny? :) Harkinnassa täällä..

  VastaaPoista
 6. No moi :) Meidän sohvat on sitä vanhempaa mallia, Karlstadit. Kolme vuotta ovat meillä olleet ja on kyllä tykätty paljon. Ei ole menneet miksikään, nahka on vanhetessaan vaan parantunut. Se ero näissä on tuohon uuteen Karlforssiin, että mitat on uudemmassa vähän joka suuntaan pienemmät. Suosittelen ainakin näillä meidän kokemuksilla! :))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!