maanantai 11. marraskuuta 2013

HedelmäkoriTuossa korissa oli vaan sitä jotain. Päätyi muutaman minuutin pohdinnalla ostoskoriin -mekkokaupassa. Ei tullut mekkoa, mutta tuli koti etelän hetelmille.

Kori: H&M
Pyyhe: Granit

/// Ja jestas kun se Forumin Granit onkin pieni. Ainakin jos kaupassa on vaunukansaa liikenteessä. Kuten allekirjoittanut omiensa kanssa. Ihan sai kieli keskellä suuta ajella.

14 kommenttia:

 1. Itse kävin kans ensimmäistä kertaa lauantaina, niin kyllä oli vähän ahdasta. En olisi tuplilla kyllä pitkälle päässy :). Mutta aivan ihania tavaroita oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi tiukat paikat siellä vaunujen kanssa kurvailla. Onneks en ollut tuplilla liikenteessä, sillä ois tosiaan jäänyt menemättä. Mutta ihania juttuja siellä on kauppa pullollaan ja jouluakin mukavasti esillä!

   Poista
 2. Se on kaunis, kuten pyyhekin. Ja kuvat varsinkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kori ja pyyhe myös! Hitsit, en ole vielä koskaan päässyt käymään Granitissa, haluun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granittin kannattaa tehdä retki jos vaan suinkin on mahdollista. Ihania juttuja kauppa pullollaan, niin että meinaa tulla valinnan vaikeus kun ei kaikkea kuitenkaan tarvitse vaikka onkin nättiä. Lisäksi esillepano on upea ja erilainen mitä muualla. Tykkään siis!

   Kiitos Viivi! :)

   Poista
 4. Itse samaiseen koriin laitoin monta pakettia servettejä pystyyn, hedelmiäkin on testattava. Ihana pyyhe, viikonloppuna mentävä Granitiin kurkkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiva idea noi servetitkin! Kiva kori moneen käyttötarkoitukseen. Lapset mieltivät sen pyörän etukoriksi :)

   Poista
 5. Ihanan raikkaan näköistä. Simppelin kaunista! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaat kuvat ja kauniit on tavarat... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eilen oli just oikeeseen aikaan kamera kädessä, joten sain kuvat napsaistua kun oli sopivan valoisaa :)

   Poista
 7. Miten mä en nyt yhtään pysy perässä näissä sun postauksissa? Jotenkin ei taas päivity mihinkään, tai en vaan osaa lukee...
  Sullahan on ollut kiva kierros! Olis kyllä kori lähtenyt mullekin mukaan, ja pyyhe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei päivity mihinkään? Onkohan muilla samaa ongelmaa...?

   Kierros oli kiva! Jos ei ois vaunujen kanssa tarvinnut ryysätä niin oisin ehkä ollut tehokkaampi ja mennyt sinne sovituskoppiinkin :) Kori nakotti siellä hyllyssä ja mietin mielessäni, että ostan, en osta. Ostan, en osta. Ostan. Sitä tarvitaan. Ja pyyhettä menin ihan vartavasten hakemaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!