lauantai 27. heinäkuuta 2013

Lomalla on mukavaa...


Vaikka en itse olekkaan neljään vuoteen töissä ollut, niin kyllä se miehenkin loma tuntuu ihan parhaalta. Ja ansaitulta. Vapaalle vaihdosta kertokoon se, että Villa Taian sisäänkirjautumiskaavake ei meinannut täyttyä millään, sillä allekirjoittanut ei vaan muistanut omaa puhelinnumeroaan. Ei vaikka miten yritti. Nauratti kyllä... (Sama numero on käytössä ollut aina!) Onneksi sentään miehellä muisti pelaa :)

Oltiin siis pikaisella reissulla Fiskarssissa. Yövyttiin tunnelmallisessa Villa Taika b&b majoituksessa. Aamulla jatkettiin matkaa kohti Naantalia, jossa vietettiin taas ikimuistoisia hetkiä Nipsun, Niiskuneidin, Mamman ja papan kanssa. Haisulia pelättiin ja Tuutikin kanssa laulettiin. Emman teatterissa eläydyttiin kurpitsojen maailmaan. Jo toinen kesä muumimaailmassa ja ensikesänä ainakin vielä. Ihana paikka ja lapset nautti ihan täysillä. Muistot tuolta elää varmasti vielä pitkään...

Vielä kaksi viikkoa lomailua edessä. Tuntuu aika ihanalle...

8 kommenttia:

 1. Kaksi ensimmäistä lausetta on kuin omilta näppiksiltä!
  Ja hei, huippu juttu, että tekin yövyötte tuolla Villa Taiassa :)
  Mahtavaa loman jatkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä vuotta on hurahtanut ihan älynopeesti! Mutta neljä vuotta eteenpäin ajateltuna tuntus kyllä aika pitkälle ajalle...:) Ja kiitos supervinkistä, tuo paikka oli hurmaava :) Hyvin nukutti jopa unikoululaista!

   Kiitos MIra ♥

   Poista
 2. Me passattiin Naantali tänä vuonna, tehty reissuja muihin osoitteisiin mutta kyllä noi hahmot silti aina saa hymyilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hahmot on kyllä ihastuttavia! Ja lapset on ihan äärettömän onnellisia niiden kohtaamisesta. Ja oma sydän sulaa kun näkee lasten vilpittömän riemun. Neljävuotias tokaisi lippukassalla rakastavansa muumeja! :) - Samantien unohtu lippujen hinta...:)

   Poista
 3. Muumimaailma on kyllä niin kiva paikka pikkuisille :) Samankuuloista menoa ku meillä oli, pelättiin myös haisulia vaikka se vähän kiehtoikin, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan! Haisuli oli kyllä pelottava, tuhmuriksi nimittivät....Hih:) Jännää kun lapset niihin eläytyy noin vahvasti, ihana seurata!

   Poista
 4. Hitsi, nyt pitää aloittaa talven mittainen aivopesu tuleville muumifaneille, niin pääsen mäkin tuonne! ;D Eikä nää kyllä noita isoja hahmoja uskalla missään lähestyä. Lintisillä pyörineet Hevisaurukset kierrettiin kaukaa, mutta ehkä niitä ei voi muumeihin verrata...

  Mä en muista mun työkoneen salasanaa. Tulee olemaan aika ongelmallista, kun se meidän IT-tuki on Ranskassa. Aina ennen oon lomalle lähtiessä sen jonnekin kirjoittanut, mutta nyt oli ne rutiinit kateissa.

  Voi miten suloinen K <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih:) Meillä on se kovin muumifanitus jo ehkä mennyt ohi, mutta hyvin nuo tuolla viihtyi ja itsekkin kyllä oltiin sen vuoksi ihan haltioissamme... Ja meijän mukaan voi ens kesänä tulla K:n perään juoksemaan ;D Mutta kyllä mä uskoisin, että teijänkin lapset viihtyisi. Ja on nuo muumit ehkä pikkasen lähestyttävämpi kuin ne hevit...:) Viime kesänä E ei mainannu uskaltaa mennä halailemaan, vaan tarkkaili mielummin taka-alalta. Nyt taas juos hahmosta toiseen, niin että pelotti että se häviää sinne ihmisjoukkoon...

   Säkin oot sitten kunnolla löytänyt lomavaihteen! Jospa se palautuisi mieliin kun sitä oikeasti loman päätyttyä tarttee?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!