torstai 13. kesäkuuta 2013

Tapettihullaannus, jatko-osa








Jos tätä tapettia odoteltiin tehtaalta pikkasen sovittua kauemmin, niin odotus ja ihmetys vaihtui kyllä silkkaan tyytyväisyyteen ja ihastukseen.  Pienillä pilkuilla koko huoneen tunnelma muuttui kertaheitolla. Tapetti tuo huoneeseen tunnelmaa, olematta kuitenkaan liian hallitseva tai silmille hyppivä. Huoneen kaksivuotias asukaskin on ilmeisen tyytyväinen ja onnessaan! (äitiä kyllä vähän hirvittää kun samaan aikaan on iskenyt tarravillitys).

Vielä kun saadaan karhu ja panda kehyksiin niin alkaa näyttää aika valmiilta. Jos ei siis lasketa verhoja eikä naulakkoa, päiväpeittoa eikä muitakaan pieniä lillukan varsia. Sitä paitsi, kerralla sisustetut kodit on kuuleman mukaan ihan out ;)

Tapetti: Sandberg Mia

23 kommenttia:

  1. Kuulinkin iltaruoalla että tapettia on odotettavissa! Hyvältä näyttää, tosi hyvältä! Ja lohduttaa se että ollaan sit trendin harjalla (sen kaa että ei oo kerralla sisustettu ) ;D koko ajan myös pelkään milloin 2v keksii missä on parhaat värityskuvat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voinenkin vaan arvata, mistä moinen tieto:) Kiitos!

      Arvaappa, meillä on sitä talotapetin mallipalaa väritelty jo...

      Poista
  2. VItsi mitkä pilkut! Mahti seinä :D

    VastaaPoista
  3. Kauniit on pilkut! Kuka muka kerralla saisi sisustettua?! Hiljalleen, hiljalleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)

      Joo, joo. Hiljakseen ne hommat etenee. Ja näinhän sitä kerkee suunnitelmaakin vaihtaa sen sata kertaa... :)

      Poista
  4. Rauhoittavaa, ettei muillakaan ole ihan heti valmista! Toisinaan se hieman ahdistaa, toisinaan taas onni potkaisee, kun suunnitelma muuttuukin ;) Ihana pilkkutapetti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se helpottaa kun tietää, että ei ne muillakaan niin sukkelaan käy ;) Välillä ahdistaa kun kattelee omia tekemättömiä juttuja ja pankkitiliä. Mutta niin kun sanoit, voi näillä pitkän ajan suunnitelmilla olla paremoi lopputulos... :)

      Kiitos!

      Poista
  5. Se on ihana! Oijoi, kyllä nyt pitää meillekin saada tapettia! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    PS: Ne kerralla valmiiksi sisustetut ovat todellakin out. Ja sellainen on ihan tylsääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tapetilla saa kivasti muutettua tilan tunnelmaa ja ilmettä. Mutta en mä joka seinää ihan tapetille laittaisi, tykkään myös puhtaista ja valkoisista... :)

      Kiitos samoin, voi vinde jos tuota vettä tulee kuten tänään...

      Sanos muuta;)) Mut sitä mä en tajua vieläkään, että miten ammattilaiset sen taitaa? Miten ne pystyy näkemään sen kokonaisuuden ja kerralla laittamaan huoneet/koko asunnon kuntoon...?

      Poista
  6. Tykkään tuosta toisesta kuvasta. Kaunis yhdistelmä Pandoran kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo Pandora on mulla ollut pähkäilyn aiheena monesti, se kun ei oikein ole löytänyt meiltä paikkaa. Mutta nyt tuon tapetin kanssa se sopiikin ihan kivasti yhteen...

      Poista
    2. Niin sopiikin - älä luovu vielä :)

      Poista
  7. Bumzika baubau!
    I-HA-NA !!
    Tämä lähtee ehdottomasti top2 listaan.
    ja samaa mieltä, kerralla sisustetut kodit on täysin out.
    nimim. kolme vuotta sitten rakennettu ja vieläkään ei ole listoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekkin tykkään ja neiti tykkää! Mua vähän huvitti kun iskin rillit nokalle niin se oli vielä ihanampi mitä ilman näköä :DD

      Joo, hijaa hyvä tulleepi. Välillä sitä meinaa vaan olla niin kärsimätön. Ja listat, ne taitaa olla joka kodin kynnys...

      Poista
  8. Voi vitsi. Sull on siel ihku tapettia seinällä. Kyll on hienoa. Joo toi kerralla sisustetaan kaikki ei sovi ollenkaan mulle. Hieno pikkuhiljaa saada edistystä ni osaa nauttiakin aivan eri tavalla hankkimistaan jutuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli hyvä valinta, tykkään!:) Miralle tuohon ylemmäs jo vastasinkin, että kummasti tuli tapettiin enempi potkua kun pistin rillit nokalle(pari päivää ihastelin ilman) Heh! Pikkuhiljaa on paras. Osaa arvostaa enempi syntyneitä muutoksia, niinkuin tätä tapettia nyt kun se vihdoin on seinässä :)

      Tsemppiä teille teidän projekstiin! Hyvältä näyttää!

      Poista
  9. Kivan näköinen tuo tapetti ja kiva blogi sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni! Tapettivalinta osui tässä huoneessa nappiin. Vielä kaksi lastenkammaria pohdinnan alla. Vinkkejä? :)

      Ja kiitos:)

      Poista
  10. Hip Hei, olipas kiva löytää sinut&sun ihana blogi mun blogin lukijalistalta, aina lämmittää mieltä, jos joku uus lukija on eksynyt meikeläisen "osoitteeseen" :)

    Mä oon elänyt melkoista hiljaiseloa oman blogini kanssa loppukevään/alkukesän ajan, mutta onneksi tämä rakas harrastus ottaa taas selvästi jalansijaa- omien ajatusten siirtyessä pikku hiljaa lomatunnelmiin ja pahin työstressi on siirtynyt taka-alalle...niin se vaan on, että kyllä tämä bloggailukin vaatii sen oman aikansa, että sanain arkku aukeaa kuin luonnostaan! Väkisin ei pidä yrittää mtn...

    Lueskelin ajatuksiasi bloggailusta ja täytyy sanoa, että itselläkin oli aluksi niin, että empä minä juurikiaan bloggailustani kellekään erityisesti kertonut, mutta ajan myötä asia on tullut puheeksi erinäisissä yhteyksissä ja nykyään bloggailuni on, jos ei kaikkien niin ainakin suurimman osan kavereistani tiedossa! Minäkään en ole mikään sellainen tyyppi, joka huutelisi omia asiotaan kaikille vaan tykkään, että asiat tulee ilmi ikään kuin luonnostaan...Blogini on mun juttu enkä pyri saavuttamaan sillä mitään sen ihmeellisempää, se on harrastus siinä kuin esim. golf omalle raxulleni ;)

    Kotisi näyttää muuten tosi ihanalta, oletko jo käyttänyt tuota yhdessä kuvassa olevaa kalkkimaalia? Mun tekis mieli ostaa sitä myös ja maalata tv-huoneesta yks seinä sillä... Ostitko maalin Nougatista vai mistä sitä hommasit? Se on kyllä tosi ihanan näköistä, ainut vaan, että värin valinta taitaisi koitua meikeläiselle superhankalaksi heh!

    -Aurikoista heinäkuun ekan viikon jatkoa-



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kammari ja kiitos paljon kivasta kommentista! Ja aina se vaan on yhtä mukava huomata, että joku on omaankin lukijalistaan eksynyt :)

      Välillä hiipii pienoinen ahdistus tätä blogia kohtaan, mutta onneksi se on ollut tähän mennessä aika nopeasti ohi. Mullakin siis osa kavereista lukee ja osalle en ole tohdinnut kertoa. En tiedä miksi. Ehkä ajattelen myös, että jos joku tänne eksyy omasta mielenkiinnostaan niin sitten se oikeasti on kiinnostunut asiasta...

      Kiitos paljon! Kalkkimaali on vielä pussissaan kun ei se nyt sovikkaan siihen seinään mihin sen alunperin suunnittelin. Mulla on toi sitä Winter Primoa, kun halusin että se erottuu kunnolla vaaleasta seinästä. Tilasin sen täältä: http://homenord.se/fi/tuotemerkit/kalklitir/

      Hei, oikein ihanaa ja lämmintä kesää sullekkin!

      -H

      Poista
  11. Kiitos vinkistä, täytyykin tsekkaa toi linkki ja vertailla hintoja!

    Saas nähdä, mitä sitä saakaan aikaan täällä huushollissa, kun miekkonen on moottoripyöräturneella "pois jaloista" pari päivää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Homenordilla tais olla himpun verran halvempi ja postikulut yli 60e toimituksista ilmatteeks ;D

      Mäkin touhusin eilen täällä ja lähetin töihin kuvan ja viestin "älä suutu" :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit!