torstai 27. kesäkuuta 2013

Kortit seinälle


Hei taas! On ilmoja ainakin pidellyt tässä viikon tauon aikana.

Huomasin, että musta on ihan vahingossa tullut korttihamsteri. Löytyy kuulkaas jos jonkunmoista kuvaa... Ompahan siis mistä valita. Granit tarjosi tähän saumaan hauskan idean ja minäpä käytin sen hyväkseni. Metallivaijeri magneetteineen, 12,90 (tai sinneppäin). Siihen saa sujuvasti kuvia ja kortteja, vaihtelun haluiselle oikein passeli kapistus. Nyt on sohvan taustaseinälläkin vähän enemmän taas ilmettä.

Mut mikäs tää tällänen sadepäivä sitten on? Just kun me saatiin hommattua auringonvarjo pihamaalle ja lapsille allas puhallettua...

20 kommenttia:

 1. Me asennettiin eilen aurinkopurje ja lapsille allas tämän päivän hellettä varten. Kyllä se aurinko siellä jossain pilviharson yllä paistaa :) pöh ja höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samat puuhat oli meilläkin illalla. Aamulla kerettiin pienet uinnit ottaa ennen sadetta. Onneks illaksi selkiytyi niin ei menny ihan hukkaan varjot :D

   Poista
 2. Näyttää tuossa tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Siihen sen paikka nasahti vakkei siitä ostohetkellä ollut tietoa...:)

   Poista
 3. Hei loistava idea! Minä olen haudutellut sitä Granitin ostoslistaa ja tuo kyllä taitaa päästä listalle! Näin reippaasti ilmoitan ehkä kopioivani ideasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitappa listaan! Toi on kiva ja pysyy myös hyvin washiteipillä seinässä, joten koukkua ei tarvi kiinnitykseen. Näin voi myös paikkaa vaihtaa, jos siltä sattuu tuntumaan :)

   Poista
 4. Toi on kiva! Mulla samannmoinen, ostin Köpiksestä, mutta eipähän ole vielä itsestään kiivennyt seinälle. Aika yksilö. Ettei ole oma-alotteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on. Kummallisia nuo vaijerin veijarit ettei ite tajuu moista. Nyt vähän avitat sitä, jookos? :)

   Poista
 5. ohhhh that is sooo lovely and such a great idea, Totally crushing on your house by the way! I looove the all white :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for those nice words. You make my day :)

   Have a sunny summer! :)

   Poista
 6. Hauska! Miten/mihin sulla on se kiinnitettynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan vaan teipillä siiheen seinään nakkastu. Ja hyvin on pysynyt muutaman päivän paikallaan! Kätevää tuo washitape ;)

   Poista
 7. Tänään kaipailin että ollappa tuollainen vaijeri kortteineen, tyhjä kolonen työhuoneen seinällä ottaisi sellaisen hyvin vastaan :) Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö? Sitten vaan hakureissulle! Kiitos, se on just hyvä!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!