keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Nyt on vuoro punaisen




Keväällä silmä halusi katsella lilaa tai pinkkiä. Ja ehkä muitakin pastellin sävyjä. Nyt on aika vahvojen värien. Punainen on tällä hetkellä paras! Hyllyllä keikkuvasta Tigerin mansikasta se punakuume tarttui. Kaivelin taas raitapurkit esille kaapin perältä, kylläpä ne tuossa hyllyssä onkin kivat ja raikkaat.

Kuten huomata saattaa mulla tulee ja menee nämä lempparivärit, joten siksi meillä on paljon valkoista. Lähes kaikki seinät. Valkoisesta pohjasta tulee värit selkeämmin esiin ja loistavat kirkkaina. Seinää ei näiden tuuliviirisilmien vuoksi uskalla kovin räikeällä värittää...

Tässä vielä ihania inspiskuvia Highway Design- blogista. Valkoista, mustaa ja ripauksia punaista...sekä keltaista. Vähän myös vihreää. Alimman kuvan keltainen sohvasänky kyllä kelpaisi yhteen meidänkin lastenhuoneista. Namskista vaan!





12 kommenttia:

  1. Oijoi, ihanat värit! Punainen on kyllä suosikki, valkoiseen yhdistettynä! Ja siihen rinnalle kun laittaa vielä mustan, on yhdistelmä täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen ja valkoinen on kyllä ihan karkkivärit, marianne tulee mieleen. Lapsella on punavalkoinen mekko ja se on mun lemppari, harmi että neiti ei ite tykkää. Musta kyllä sopii noihin hyvin kaveriksi....ja mihin vaan:)

      Poista
  2. Kerrassaan ihastuttava tuo viimeinen sohva! Jotenkin pitäis nuo puoliskot saada innostumaan kirppareita niin voisi niitäkin edes joskus koluta kunnolla ja vähän kauempanakin...

    Teit sä uuden reissun Tigeriin vai otit säkin jo silloin noita pehmomansikoita?
    Hyvältä näyttää perusvärit nyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on lasten mummolassa ihan sama sänky, mutta eipä viitti alkaa sitä kärkkymään... Tartteis päästä vaikka sinne kierrätyskeskukseen, jos sieltä löytyis. Keltaisena ois aivan ihastuttava, miksei myös punaisena....

      Eikä kun ihan samalla reissulla ne nappasin matkaan:)

      Poista
  3. Oi miten raikasta!
    Ihana tuo valkopunainen.
    Ihanaa keskikesän juhlaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikas, sitä se on just on! :)

      Kiitos Tanja, mukavaa Juhannusta sinnekkin!

      Poista
  4. Sopivasti punaista - näyttää kivan raikkaalta.

    Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieninä annoksina on sopivasti:)

      Kiitos Anu! Mukavaa juhannusta teillekkin!

      Poista
  5. Oi mitä namipaloja! Mulla oli myös keväällä pastellien kaipuu, mutta ehti mennä jo ohi. Punaista on meilläkin ja paljon mustan ja valkoisen rinnalla. Joukossa myös ripaus keltaista ja vihreääkin. Mutta tuos sohva on kuin karkki! Tahtoo samanlaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän kotona on värit hienosti käytössä. Tykkään paljon! Sohva on kyllä aikamoinen herkku, oikein sokeripommi :) Ois aika kiva meilläkin.

      Mukavaa Juhannuksen jatkoa Ane!

      Poista
  6. Miksi ihmeessä en ole törmännyt blogiisi aiemmin?! Ihania kuvia, hauskoja sisustusideoita. Sitäpaita mukavia juttuja :)

    Ja värejä kannatan minäkin, ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna, ihana kun löysit nyt. Tervetuloa mukaan! Kiitos kivasta kommentista!

      Väriä täytyy olla, milloin mitäkin ;))

      Poista

Kiitos kun kommentoit!