sunnuntai 13. tammikuuta 2013

vuoden ekat askartelut




Timantit on vallannu mun mielen...ja kodin :)

Idean näihin timangeihin sain Kahden vaiheilla- blogista, jossa Piia esitteli ihanan puisen timanttinsa. Nyt jälkikäteen huomaan, että tuolla Snugin sivuilla olisi ollut langan pujotteluunkin ohje. Pientä päänvaivaa tuli juurikin tuon langan asettelusta, josta ei tullut lainkaan täydellinen. No, ei se mitään. Näillä mennään.

Omat timanttiseni leikkelin irti paperivihkosen takakannesta ja bambulankaa pujotin neulan silmään. Halpaa ja ihanan koukuttavaa. Kokeilkaa vaikka! Mitään ajatusta mulla ei vielä oo mihin näitä lykin, mutta vaikka kirjanmerkkinä olisivat kivat, jos siis sattuu kirjoja lukemaan. Myös ihan pelkästään koristeena varsin nätit...

18 kommenttia:

  1. Timantit on hauskoja,ihana vinkki lastenkin puuhiin. Meillä tytöt tykkää toteuttaa kaikenlaista arkartelua joka pv.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin verestelin muistoja, että miten kivoja ne ompelukuvat olikaan. Ehkäpä meijän kolmevee alkas osata jo yksinkertasia kuvioita tehdä... Ja jokat ytöllä täytyy olla timantti, joten varmasti teijän neidit tykkäis;)

      Poista
  2. No ompa hienoja! Eipä tullu mieleenkään, että näitä vois tehdä ihan itekin! Ja juu, nuo pujotteluohjeet on aikas mutkikkaat, jos ei ohjetta ois ollut, olisin saanut miettiä aikas pitkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja kiitos sinun ihanan esimerkin :) Mun timanteista tuli jokaisesta erilainen... :O Ehkä yritän vielä yhden ihan ohjeen kanssa.

      Alappa kaivelemaan laatikon pohjilta kartonkia ja lankaa. Pistät korutehtaan pystyyn ;)

      Poista
  3. Onpa täällä kaikkea kivaa katseltavaa...taidan siirtyä aikaisempiin postauksiisi:)
    Mukavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja! Tosiaan ne ompelukuvat silloin muinoin, mä tykkäsin niistä kovasti! Ehkä se pitäis sitten näitäkin kokeilla - terapiaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä olin jo unohtanu koko ompelukuvat, mut nyt näiden myötä muistu mieleen. Se oli kivaa ja nääki oli. Kannattaa kokeilla. Ehkä teijän pinsessakin tykkäis, ainakin timantista kaulassa. Eikä haittaa vaikka joutus hukkaan...:)

      Poista
  5. Niin hienot ja kuitenkin simppelit. Itse katselin noita heti kirjanmerkkimielessä. Pakko tehdä muutama ja ehkä vielä pari lisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjanmerkeiksi kivat ja voisi lahjaksi antaa kirjoja lukevalle :) Joo, ei yksi riitä mihinkään...

      Poista
  6. Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!