lauantai 5. tammikuuta 2013

eteinen

1 - 2 - 3 - 4

Suunnittelua ja haaveilua.
Mulla piti olla ihan selvät sävelet remontin ja materiaalivalintojen suhteen. Kunhan vain löydettäs se kohde mihin ne suunnitelmat iskeä. Ja kuinkas kävikään? Ihan on liikaa vaihtoehjoa, jotka sekoittavat pientä päätä ja selvät suunnitelmat muuttuvatkin ihan puuroksi. 

Ainoa kolonen tulevista neliöistä on eteinen, mihin sain tehtyä yön tunteina ( kiitos valvottavan vauvan) suunnitelmat jotakuinkin valmiiksi. Mutta eikös se eteinen olekkin ensimmäinen näkyvä osa huushollia, joten sen kuuluukin olla kunnossa...

Musta seinä muuttaa siis meidän mukana. Nykyisessä asunnossa se on eteisessä ja niin on myös tulevassakin. Musta on maukas:) Väriä tilaan tuo Hang it All- naulakko, joka on laitettu jo tilaukseen. Sijoitin joulupukin tuomat kahisevat johonkin mistä riittää iloa vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin. Ehkä sen joku tytöistä vielä ottaa perinnöksikin. Yritän tässä samalla vakuuttaa myös itseni, että oli ihan hyvä diili tämä...Olihan se? -Joo oli!

Matoksi valitsin nyt tähän kollaasiin Brita Swedenin muovimaton. Muitakin vaihtoehtoja olisi, Pappelinalla useampikin. Kenkäkaappi hankitaan suht edullisesti Ikeasta. Se ruuvataan seinään kiinni ilmavasti, jalat jätetään kokonaan pois. Kenkiä tuonne tuskin säilötään, lähinnä lapasia, pipoja ja muita aina hukassa olevia juttuja. Jokaiselle lapselle omat laatikot niin säilyy joku järjestys ja ehkä olisi myös helpommin lähtötilanteissa löydettävissä ne rukkaset. Yksi laatikko vielä jää tyhjäksi. Joo, niin varmaan. Kyllä sinne täytettä löytyy. Nou hätä.

16 kommenttia:

  1. Niin näyttää taas hyvältä suunnitelmatkin! :)

    Naulakko on ihana!!! Oli hyvä sijoitus, ehdottomasti. :)

    Musta seinä oli mun haaveissa tähän taloon, mutta mut äänestettiin pois (no, paneeliseinä on kodarissa musta, mut ei se oo sama asia). Samoin oli mustan keittiön kanssa.

    Nyt on tullut mulle joku yksinkertaistamisvaihe ja mattamustan kaipuu taas päälle ja pienin askelin taas eteenpäin sinne suuntaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Mäkin tykkään naulakosta. Ja vaikka onkin niin nähty juttu, mutta empä mä sitä kellään tositoimissa oo nähny.Eli uus juttu kuitenkin:)

      Musta on hyvä väri, aika intensiivinen ja tuo kivaa särmää. Tiedän tunteen, mä sain tehdä useamman hetken töitä että sain mun maalarin tarttumaan pensseliin ja tekemään mulle mustan seinän. Nyt uuteen kotiin ei tartte onneks sitä kohtaa suostutella kun itsekkin se siitä niin tykkää... Sitkeys siis palkitaan näissäkin jutuissa :D

      Heh, sisustustaminen ei lopu koskaan. Mut jos loppus niin mitä sitä sitten tekiskään.... Hauskaa että joku muukin venkslaa;))

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Mä voin sitten teillä ihastella tuota naulakkoa kun itse en pysty sitä ostamaan. Hitsi tätä mun päätä kun se tekee täyden stopin asiassa kuin asiassa tietyn numeron kohdalla, vaikka kuinka edelleen tykkäisin! Ja ihan sama onko kuvissa vai luonnossa. Tässäkin tapauksessa vain ja ainoastaan kuvissa. Ja kerran Vepsäläisellä ;D Nyt mä yritän vakuuttaa itselleni että ihan oikeasti jääkaapin ympärille ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin String. Se on siihen vaan täydellinen, ihan turhaan käytän aikaani jonkun muun vähintään yhtä kivan etsimiseen. Ellet sitten satu tietämään jotain? ;)

    Mustan seinän haluaisin mäkin meille eteiseen. Eikä mieskään ole vastaan. Mutta kun tuli jo se arrow hankittua mustana niin eihän se näy sieltä mihinkään mustaa seinää vasten. Taas yksi todiste siitä, että mä en saa ostaa mitään ennenkuin kuin on seinät ja nurkat kunnossa. No, se ei onneksi ollut kallis investointi, käänsinpä pääni mihin suuntaan tahansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, sitä mun piti vielä sanoa, että tämä koko homma on tosiaan ihan mahdotonta kun vaikka kuinka olisi suunnitelmat valmiina niin aina löytyy jotain muuta ihanaa. Pitäisi olla linna tai kartano niin saisi kaiken mitä haluaisi.

      Jääkö teillä ne entiset "kenkäkaapit" vanhaan eteiseen? Mä oon miettinyt että meillekin siihen voisi laittaa, jos vältytään siltä eteiskarmien tekemiseltä niiden putkien vuoksi... Tässähän meillä oli aluksi myös sellainen kapea, juurikin lapassäilytystarkoituksessa mutta se on nykyisin varastossa kun päädyttiin penkkiin :) Penkki taas ei mene uuteen. Miljoona ajatusta, miljoona mahdollisuutta - paitsi aina tulee joku putki vastaan!

      Poista
    2. No on ihan mahdotonta, melkeen jo ahistuttaa :i. Pitää tehä vaan niin päättää päälinjat nyt ja louput asuesssa. Muuten ei onnistu ja tulee virhelyöntejä. Teillä nyt onkin vähän enemmän valittavaa kun pitää kylppärit ja muut päättää. Meillä ne on joku muu jo päättäny... Ei tosin ehkä kaikista kauneimmat laatat, mutta menettelee.

      Joo, tule meille sitä naulakkoa sitten kattelemaan. Saat ripustaa takkisi siihen ;D
      Joissakin asioissa tuleen mullekkin kyllästyminen kun sitä samaa näkyy ihan joka puolella. Mutta tää on vaan sellanen klassikko joka aina ilahduttaa. Luonnossa eritoten!

      Tuleeko teille se smegin kaappi? Vai joku muu? Tuleeko se kaappi siihen seinän pätkälle keskelle vai toiseen reunaan? Paljon siinä on siis tilaa? Niin ja ajattelitko siitä stringistä jotain isompaa kokonaisuutta vaiko sellasen pienen hyllyn? Se string on siihen kyllä varmasti nappivalinta :) Ei tule muuta korviketta mieleen kun se Ikean hylly ja sitten tämä http://weekdaycarnival.blogspot.fi/2011/09/harmaagrey.html.

      Mut se naulakkohan sopii vaikka mihin. Kodinhoitohuoneeseen vaikka taikka lastenhuoneeseen. Siellä aina tarvitaan hienoja naulakoita...:)

      Poista
    3. Kiva, muista aina varata mulle yks pallukka ;) (siitä naulakosta) Se on hyvä ettei kaikilla ole yhtä vaikea pää kuin mulla niin ihanat klassikot säilyy ja jatkaa elämäänsä!

      No me siis löydettiin toinen jääkaappivaihtoehto, joka olisi kolme kertaa edullisempi kuin Smeg, mutta meidän silmään vähintään yhtä hieno. Ja siis sitä retro-tyyliä. Mä voisin vaikka tästä aiheesta tehdä seuraavan postauksen niin voit kuvien perusteella antaa palautetta :) Eilen mallailin sitä Stringiä siihen ympärille ja oikeaan paikkaan ja en mä oikein keksi että mikään muu voisi sitä peitota. Se jopa tuntuisi siihen mahtuvan ilman että tukki tilaa, mistä olen varsin innoissani!

      Olenkin etsinyt tuota mikä on WDC:ssä, mutta nyt vasta sain sille nimen, kiitti! Sillä ei vaan taida saada aikaiseksi sellaista kokonaisuutta kuin mulla on mielessä. Niiden kuvien kanssa aukeaa. Pikkuhyllynä olis ihana!

      Eilen saatiin valittua kylppärin laatat (lattia melkein samaa kuin pikkuvessaan mutta tummanharmaa ja seinät ihan valkoista 20x40 - vielä pitää arpoa viimeiseen asti että matta vai kiiltävä..?) Vielä uupuu valot, ja allaskaluste ja pönttö ja näköjään tulee koko ajan mieleen lisää. Voi huoh. Mut kyllä se etenee :) Ja etenee muukin, nyt linjat selvillä siitä mitä seuraavaksi. Ja molemmilla hirveä kipsipöly-yskä...

      Poista
    4. Voihan yskä,ihan oikee remonttitauti... :l

      Laitteleppa jääkaapista infoa, onkin kiva nähä mikä löytyi. Mulla on jo pieni veikkaus:) Mutta string on varmasti paras siihen ympärille juuri keveytensä puolesta. Mun tekis mielí tilata toi toinen hylly, mutta ehkä nyt maltan ja ootan siihen saakka kun muutetaan. Tätä muutettavaa on jo nyt ihan tarpeeks. Täytys kirppispöytäkin varata...

      Kylppärisuunnitelman kuulostaa hyvältä! Siinä onkin hirveesti mietittävää. Mutta lopputulos on varmasti kaiken pähkäilyn arvoinen:)

      Poista
  3. Kivat suunnitelmat sulla. Mulla on sulle haaste blogissani. Käyhän kurkkaan.

    VastaaPoista
  4. Multakin löytyy haaste sulle, mutta erilainen! Toivottavasti et oo tätä vielä tehnyt. :)

    VastaaPoista
  5. Heipsan! Kiva huomata että oot lisänny mun blogin sun sivupalkkiin, kiitos siitä! :) Kivannäköinen eteissuunnitelma, musta seinä Hang it allin taustana antaa varmasti ihan erilaisen fiiliksen ku valkonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Peeta! No joo, mä ilahduin kovasti kun huomasin että olit perustanut myös toisen blogin. Sitä toistakin luen ahkerasti :)

      Kiitos! Naulakko tulikin eilen kotiin, alle viikko tilauksesta Nest.uk:lta. Ei paha lainkaan:) ja joo, se on ihana!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!