perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lastenkammari










Kuvia meidän lastenhuoneesta. Asukkaina täällä on kaksi pientä neitokaista. Huone on vähän hassun mallinen. Iso mutta ehjää seinää on tosi vähän. Yksi seinä on täynnä pelkkää ikkunaa ja toisella on vaatehuoneen ovi, kolmannella ovi ulos huoneesta. Kalusteiden sijoittaminen on aika haastavaa, mutta jotenkin siitä ollaan selvitty :) Uusin hankinta huoneeseen on tapetti. Pitkään mietittiin ja pähkäiltiin, lopulta sitten päädyttiin mustavalkoiseen Sandbergin Kaspar tapettiin. Ja ollaan kyllä tosi tyytyväisiä lopputulokseen!

Huoneessa on jotakin itsetehtyä ja kierrätettyä. Matto on itse tehty , samoin hyllyssä pilkottava (roikkuva) vihreä lelukori. Pöytä ja pieni rahi on miehen isotädin jäämistöstä perittyjä 60 -luvun huonekaluja. Alkuperäisenä ajatuksena oli maalata kalusteet valkoiseksi, mutta ajanpuutteen vuoksi se jäi tekemättä. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, että en kerennyt pensseliin koskea!

Vielä täytyisi hankkia naulakko taikka nuppeja pikkutavaroille, mielessä on ollut tämä Wave-naulakko. Tätäkin ollaan suunniteltu tovi jos toinenkin, toteutus saattaa siis kestää. Tapetin valinta ja seinään saaminen kesti jopa puolisen vuotta :D

12 kommenttia:

  1. Tää on kyllä niin ihana huone, tosi onnistunut! ♥ Ja tuo matto on hurjan hieno!! Muista julkaista muuallekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt oon itsekkin tosi tyytyväinen kun vihdoin saatiin seinä valmiiksi! Voi siis alkaa suunnittelemaan(kuvittelemaan) seuraavaa lastenhuonetta, hih.

      Postattu on ;)

      Poista
  2. Aivan ihana!! Olen hulluna tuohon lattiaan ja tapettikin on tosi kaunis. Ihanan yksinkertainen olematta askeettinen. Nuo tauluhyllyt kirjoille on kiva idea, joka on ollut itselläkin mielessä.

    Tuo Fisher-Pricen kassakone oli yksi lempileluistani lapsena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lattia on maalattu valkoiseksi ja se on kyllä munkin suosikki! Ikävä sitä tulee kun tästä joudutaan joskus pois muuttamaan.

      Tuo kassakone oli meilläkin lapsena ja pitihän se omillekkin muksuille pukinkonttiin hommata. Harmi kun se oma ei oo enää tallessa, ois paljon retrompaa ;)

      Poista
  3. Todella kaunis lastenhuone. Voisi aivan hyvin olla jostain sisustuslehdestä! :)

    Pidän paljon mustavalkoisuudesta lastenhuoneessa, sillä lasten leluista tulee mielestäni jo tarpeeksi väriä huoneeseen.

    Kaspar tapetti on erittäin tyylikäs, mutta kuitenkin lapsekas. Juuri sellainen, jonka voisin kuvitella myös meidän lasten huoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!

      Pohjaksi sopii hyvin musta ja valkoinen, väriä on sitten maun ja mieltymyksen mukaan helppo muuten lisätä. Nyt tekisi mieli ehkä punaisia päiväpeittoja :) Tai joku värikkäämpi matto. Lelut tosiaan antaa varsin kirjavaa väritystä ja vaaleanpunaista löytyy meiltäkin. Paljon.

      Kaspar on ihana, tykkään!

      Poista
  4. Yksi kauneimmista lastenhuoneista, mitä olen nähnyt! Aivan ihana!

    VastaaPoista
  5. Hei Hanna,

    Eksyin tänne etsiessäni inspiraatiota viisivuotiaan neitimme huoneen sisustamiseen... Todella suloinen huone teidän tytöillä <3 Ehdottomasti onnistuneimpia mustavalkoisia lastenhuoneita, joihin olen törmännyt ja silti kuitenkin sopivan tyttömäinen (siis ihan vaan WAU!) Vaikka itse hieman vierastan ajatusta mustavalkoisesta lastenhuoneesta, niin sain sulta vahvistusta sille että meilläkin mustavalkoisuus voi olla yksi vaihtoehto, kiitos siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kovasti kommentista! Kylläpä ilahdutti mieltä :) Musta ja valkoinen on siitä hyviä värejä, että niihin tosi helppo liittää kaikki muut värit. Ja näin ollen voi pienillä asioilla muuttaa ilmettä tekemättä kuitenkaan isoja remontteja.

      Suunnitteluiloa sinne :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti saataisiin myös uuteen kotiin kiva huone tytöille.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!