lauantai 28. heinäkuuta 2012

Taulustelua


Köyhän taidetta.

Ostin askartelukaupasta jokunen viikko sitten puisia leimasimia. Tänään aamuvarhaisella tartuin sitten tuumasta toimeen ja väkersin pikkuruisen taulun, Theresen innoittamana. Ihan hyvä! 

Eilisen uimareissun lomassa pääsin pikaisesti käymään myös Olkkarissa sekä paperikaupassa, joista tarttui mukaan keltainen kortti ja erilaisia lahjapapereita. Kortti kustansi 2,5e ja tainnuttaa loistavasti juuri nyt vallitsevaa keltakuumettani. Lahjapaperista leikkelin palasen ja sujautin sen kehyksiin. Kun kyllästyminen taas iskee, on kaapin kätköissä vielä rulla poikineen paperia...8 kommenttia:

 1. Kauniita ja helposti muunneltavia tauluideoita.

  Tästä muistui mieleen, että pitäisi yrittää vihdoin ja viimein saada laitettua eteisen seinälle valokuvakollaasi. Hmm.. reilun vuoden se on ollut jo tekeillä. tyhjät kehykset kaapissa ja valokuvat valitsematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääläselle tuuliviirille just passeleita :) Mutta kylläpä mieli tekisi tilata joku oikea isompi Theresen julkka tauluksi

   Kollaasiseinän tekeminen on mullakin ollu kyllä useasti mielessä, mutta noinkaan pitkälle en oo vielä pääsy. Jotkut asiat vaan oottaa oman aikansa. Heh. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty! :)

   Poista
 2. Onpa tosi kivoja! Pitää muistaa ideat kunhan on taas uudet seinät tai tasot täytettävinä. Tuommoisen tekstijutun voisit tuua tuparilahjaks, sitten joskus ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja kiitti myös vinkistä, ton vois vaikka toteuttaakkin ;D

   Poista
 3. Hauskoja, yksinkertaisia ja halpoja ideoita, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Helppo vaihtaa näkymää kun alkaa kyllästyttää... :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!