torstai 19. heinäkuuta 2012

H&M Home
Hm: n uutuuksissa on paljon ihanuuksia. Tässä mun suosikkeja! Varsinkin keltainen houkuttaa nyt kovasti. Tyynyn sinapinkeltainen väri onkin juuri oikea sävy syksyyn. Piristää sopivasti muutoin mustavalkoista ja harmaata sisustusta. Maljakossa on myös jotakin sympaattista. Uusia maljakoita ei meille nyt tarvita, mutta tämä on tosi kaunis ja siinä on jotakin tuttua. Tulee ihan mieleen mummon hillopurkit. 

Säilytyspurkeille on aina käyttöä. Nämä lasiset muistuttaa niitä vanhoja lääkepurkkeja ja pulloja, joita kirppikset ovat nyt pullollaan. Varsinkin tuo ruskea sävy on aika herkku, jos vaikka lasten D-vitamiinit sinne piilottaisi? 

Hmm...pellavalakanatkin ovat olleet jo vuosia haaveena.

Voiko jo kirjoittaa joulupukille?


4 kommenttia:

 1. Minkähän kokoisia nuo lasipurkit ovat. Etsin muutamille ruokajutuilleni kivoja purkkeja, noita pitäisi päästä hypistelemään.

  Tuleekohan tuosta maljakosta mieleen Riihimäen Lasin vanhat Nanny Stillin tai Tamara Aladinin suunnittelemat lasituotteet? Ovat molemmat lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasipurkkeja onkin kahta kokoa saatavana 10x17 ja 12x21. Varmasti kivoja keittiössä. Itse ajattelin myös vessan pikkutavaroille purkin tai pari hankkia.

   Hei, joo! Nanny Stillin mäkin saan mieleeni tosta maljakosta. Vanhahtavaa ja kaunista, mäkin tykkään!

   Poista
 2. Tuo peitto ja toinen keltainen tyyny mullakin on jo tuolla ostoskorissa killuneet, en vaan vielä ole ostoksia viimeistellyt. Meinaa tulla liian pitkä lista... Ja nyt sä menit vielä sitä noilla purkeilla pidentämään - piti mennä toisinpäin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi peitto on tosi kiva, onneksi meillä on vastaava jo valmiina! ;) Niitä keltaisia tyynyjä täytyy kyllä nyt kotiin saada, ei voi mitään. Purkit houkuttaisi muakin kovasti ja ruskeana varsinkin... Niin mikä ruskea-allergikko?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!