tiistai 25. helmikuuta 2014





Moikat tänne blogiin! Täällä sitä ollaan edelleen, vaikka onkin aika hiljainen kausi menossa. Otsikon keksiminenkin oli nyt jokseenkin hankalaa, joten jätin sen lokeron suosiolla tyhjäksi. Eilen tarttui (taas!) markettireissulla vitosen kukkapuska kainaloon. Iloa ja eloa siitä lienee pitkäksi aikaa kun neilikat ovat aika pitkäikäisiä ja sitkeitä, toisin kuin vaikkapa tulppaanit. Taikka Oliivipuu, jolla soisi verraittain olevan pitkä elinkaari, mutta mun hoidossa sille taisi nyt käydä vähän huonosti... Vielä ei siis peukku vieherrä tarpeeksi. Intoa kuitenkin olisi, joten kertokaas joku tietäväinen, kuinka Oliivipuuta tulisi hoitaa?

Ja kummastelen minäkin ääneen tätä talvea. Vuosi sitten kun muutettiin tähän kotiin, oli lunta niin että ihan tuskastutti ja koko ajan lisää vaan sateli. Ja nyt tänä vuonna samaan aikaan lapset pyöräilevät sujuvasti kerhomatkansa ja kurahousuralli on mieletön... Tuntuu jo auringon paistaessa aika keväiselle! Ihanaa!


27 kommenttia:

  1. Ihanat neilikat ja ihana kevät. <3

    Paitsi, että plääh kurahousuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurahousut on mun arkiviholliset. Mutta silti niin pakolliset. Kun on kolmet kurikset aamulla kiskonu päälle, on ihan valmis jäämään ite sisälle...

      Onneksi se kevät sieltä jo hiipii <3

      Poista
  2. Mä niiin haluaisin myös oliivipuun. Kaunis.

    Tänään näin ensimmäisen leppäkertun -- talvi on tosiaan outo :).

    Kivaa päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliivipuu on kyllä nätti. Mut näköjään aika vaativa... höh.

      Oi, leppäkerttu! Mä oon vaan muurahaisiin törmänny... ;/

      Ja kiitos, leppoisaa iltaa sinulle!

      Poista
  3. Kurahousu ralli on päivän sana. Ja kuratassujen pesu. Voih, mutta ihana ihana kevät. Niin kauniin keväiset kuvat. Sitähän tämä jo on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu todella olevan. Mulla ois tuolla kasa rukkasia ja huosuja puisteltavana hiekasta.... inhottavaa. Kevät on kyllä todella tervetullut! Kiitos, iltapäivän auringosta sain napattua siivun :)

      Poista
  4. Mä just kattelin omista arkistoista, miten vuosi sitten toivoin maaliskuun lopussa, että laskis pakkanen, niin saatais grilli kaivettua muuttoon mukaan jäisestä hangesta! Ja niinhän sinne osa tavarasta jäikin melkein toukokuuhun asti... :-o Vähän kyllä pelottaa, että jos tähän joku takatalvi iskee, niin miten siihen enää osaa suhtautua, kun ihan alkaa olla pää jo keväässä! Ihana aurinko kyllä tänään, kunpa jaksais vielä viikonloppunakin paistella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin ihan samaa, siis sitä kun tuskailitte niiden kamojen kanssa. Nyt lähtis niin että heilahtaisi :) No joo, ei sitä ihan kamalasti uskalla odotella vielä hellekesää kun tosiaan voi tulla mitä vaan. Mut jos vaikka terassinrakennuskelit tulis pikkuhiljaa, saispahan sitten nauttia uudesta terassista pitempää ennenkuin syksy tulee... ;)

      Poista
  5. Tosi kauniit neilikat, oiskohan tuo hyvä lajike (?) munkin antiviherpeukalolle?

    Ja niin ihanan valoisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neilikat on helppoja! Välillä jos vaihtaa veden niin ne on ihan tyytyväisiä aika pitkään :)

      Kiitos Juuli!

      Poista
  6. Ja minä niitä tulppaaneja ja ihan kolmen kappaleen läjän....
    Niin on valoista ja kaunista.
    Ja sinun kuvasi ovat niin vaaleita ja keväisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sellanen iso nippu onkin ihana! Kiitos Tanja. Tänään taas muistui miten onkaan kiva kun aurinko valaisee... Tosin jokaikinen sormenjälki paistoi myös silmään ;)

      Poista
  7. Onko sinulla olivipuu ihan sisätiloissa? Mä olen jostain lukenut, että talvisin se viihtyy vähällä valolla ja viileässä - niinpä meidän puu viedään talvehtimaan autotalliin ja hyvin näyttää pärjäävän. Eka talvi menossa, joten saa nähdä millaisen shokkikuoleman se kokee kun sieltä taas ihmisten ilmoille haetaan. En siis oikeasti tiedä mitään, kerron vaan mitä olen oppaista lukenut! :)

    Neilikat on aivan ihania ja superkivoja just kestävyytensä vuoksi. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, sisällä. Mä ostin sen tammikuussa niin jotenkin ajattelin että se olisi jo talvehtinut siellä kukkakaupassa :D Jos joskus vielä moisen ostan niin pitää sitten muistaa noudattaa tuota ohjetta!

      Neilikat on kyllä kumman sitkeitä! Kiitos :)

      Poista
  8. Juu kevät se on jo. Meilläkin lapset on aloittaneet pyöräily/potkulautaulu/rullalautailukauden, ja eteisen lattian vakiovaruste on kuivunut kura ja hiekka. Pihaa on jo haravoitu, ja tosiaan kukkapenkistä löytyi narsisseja. Raparperikin jo nousi, ja parissa puskassa hyvät lehdenalut. Saas nähdä mitä nuo alut tykkää kun nytkin on taas vähän pakkasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kuvailu kuulostaa ihan todella keväältä<3 narsissit ja raparperitkin! Ihanaa! Aamulla oli tosiaan pakkasta mutta puolilta päivin jo.
      Mutta ton sisään kulkeutuvan hiekan mä mielelläni skippaisin...

      Poista
    2. Niin puolilta päivin oli plussaa:)

      Poista
  9. Upeet neilikat kerrassaan, vaikka en varsinaisesti kukka/viherkasvi-ihmiseksi tunnustaudukkaan.
    Ihan kipeet kyllä nää ilmat. Aurinko paistaa aamulla ikkunalaudalle samalla tavalla, kun viime huhtikuulla.
    Kesä tulee. Jes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi ihanaa ja niin tervetullutta! Aurinko saa ihmeitä aikaan. Kaikilla on hymy herkässä! :)

      Poista
  10. Heip! Terkkuja täältäkin! Itsellä meinaa myös tulla nyt vähän taukoja blogin kanssa. Ei kai se niin vakavaa ole - näissä jutuissa on aina se, että välillä innostaa enemmän.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei! Oletpa sä ollut hyvissä ajoin liikenteessä! ;) Totta, aika fiilis pohjalla mennää ja nyt on tällainen fiilis...

      Viikonloppuja sinnekkin ja hyviä vointeja!

      Poista
  11. Eksyin sivuillesi ensin instagrammissa ja oli tultava kurkkimaan blogia samalta istumalta. Ihanan inspiroivia juttuja sinulla!!! ♥ Ja ihan mahtavaa kun kevät tulee vauhdilla!!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ompa kiva kuulla! Kiitos <3

      Kyllä, kevät on todella tervetullut, nytkin aurinko parhaillaan pilkistelee taivaalla!
      Kivaa viikon jatkoa sinulle! :)

      Poista
  12. Heippa Hanna, blogistani löytyisi sulle ilmianna kotisi ikeat -haaste :). Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini haasteesta!:)

      Ja kohtahan se onkin taas uusi sunnuntai;)

      Poista
  13. Juuri radiota viime viikolla kuuntelin ja siellä jokin asiantuntija!? en nyt muista yhtään nimeä... mutta siis jokin säätyyppi kuitenkin :) kertoili, että ei enään talvea tule vaan pitkä kevät ja samalla hän tuumi, että jos talvi tulisi vielä hetkeksi niin ei se ole takatalvi sillä maaliskuu on vielä talvi. . . ! Näin ajattelen itsekin ihan maallikkona. En vielä ole kevät,mutta kylläpä ne kelit on niin häränpyllyä heittäneet, että hassulta tuntuu. Ei tunnu keväältä vaikka siltä näyttää. Ihanat kuvat sinulla :) ja vaaleanpunaiset neilikat niin kauniita :) ..ja nyt toivotaan ,että saataisiin ainakin pitkä kuuma kesä :)..kohtuudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ei enää talvea. Helmikuussa sitä kaipasi, mutta nyt jo maaliskuun puolella, lähes puolivälissä auringon paistaessa, ei enää kiitos. Tosin joidenkin ennusteiden mukaan lunta olisi tiedossa nyt viikonloppuna?! Buu vaan niille ennusteille:)

      Mukavaa kevättä sinulle! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!