perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kaapin paikka





Muutama kuva eiliseltä, kun valoa riitti hienosti vielä viiden jälkeen illalla. Olohuone sai uuden- tai siis vanhan kaapin keittiön ja olohuoneen väliselle puoliseinälle. Se on tuttu Ikean Bestå varusteltuna sohvan vanhoilla jaloilla. Toimii näin, mutta tarkoitus on vielä joku päivä siirtää koko kaapistorivi pyörien päälle tai varustaa sirommilla jaloilla.

Nyt on reippaasti säilytystilaa sekä laskutasoa kaikenmoisille asetelmille ja vaihtuville kukkanäyttelyille. (Kyllä, ne kukat kupsahtelee edelleen.) Makuuhuoneeseen löysin ihanan ja niin älyttömän kuluneen Wieniläistuolin. Alunperin ajattelin sen mustaksi sutia, mutta parin viikon tutustumisen myötä se on alkanut ihastuttaa noinkin, kuluneena ja kovasti elämää nähneenä.

Viikonloppu ja luvassa lunta sekä tuiskua. Ainakin ennusteiden mukaan. Toissapäivänä lapsi poimi omalta pihalta ensimmäisen kukan... Kevät ennen talvea? Mukavia vapaita kaikille!

(Illalla iski kova sensuuripirkko päälle ja oli poistettava koko eilinen postaus. Kuvat siis lähes samat kuin eilen, jos jostakusta näyttää tutulta ja ihmetyttää...)

28 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunista :).

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunista ja niin ihana valo kuvissa. Tätä lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valo sai kamerasta pölyt karisemaan:) Ihan parasta kun taas on yksi talvi kohta takana...

      Kiitos Saaga!

      Poista
  3. Ihana makuuhuone teillä! Tosi kivan kerroksellista! (:

    http://kotiani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä just olen koittanut sinne tuoda, kerroksellisuutta. Sitä samaa halauaisin lisätä muuhunkin kotiin :)

      Poista
  4. Mikäs sensuuri-Pirkko siellä on riehunut? Nyt alkoi kiinnostaa, että mitä siinä edellisessä postauksessa oli ;). Minä tykkään Besståsta säilytystilan ja juuri noiden asetelmien tekemisen kannalta. Mulla ei tunnu riittävän laskutila asetelmien tekemiselle, kun kuitenkaan kaikkia esineitään ei voi yhteen asetelmaan tunkea. Ihania ovat nämä kuvat teiltä, silmä lepää ja mielenkiintoiset asetelmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älytön itsesensuuri! Ei siinä ollu sen kummempaa kuin nytkään, virheet ja omat sanat tökki ja ärsytti...
      Samaa mieltä tuosta kaapista, vaikkakin kaipaisin siihen vähän enemmän persoonaa, heh. Ensin ajattelin siihen vanhaa vintagetyylistä kalustetta, mutta tämä löytyi lastenhuoneesta joten pyöritin kalusteita ympäri kämppää. Ja totta, kaikki ei voi olla yhtäaikaa esillä, nytkin tuossa on ehkä siinä rajalla. Kiitos ihanista sanoista!

      Poista
  5. Kaunista! Näihin kuviin jäin pitkäksi aikaa katsomaan, mitä kaikkea niistä löytyykään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että kuvista löytyi mielenkiintoa! :)

      Poista
  6. Upeita kuvia ja tuo tapetti on vaan niin kaunis. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on omakin suosikki! Monen vuoden haave enkä ole kyllä katunut valintaa! Kiitos, viikonloppuja sinnekkin :)

      Poista
  7. Tuo bestå toimii noin äärimmäisen hyvin. Todella hyvä paikka sille.
    Teillä on kyllä niin valtavan kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuntui, että palaset loksahtivat olohuoneessa kun sain kaapin siihen hilattua. Se siis majaili tätä ennen lastenhuoneessa. Monikäyttöinen kaappi!

      Kiitos Vilja!

      Poista
  8. Kauniita kuvia :) Oli ilo niitäkatsella, hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
  9. Tulinpas tänne minäkin vastikselle pitkästä aikaa kommentoimaan - kuvat itse asiassa kävin jo vilaisemassa, mutta kommetti jäi... Tuossa keittiön ja olkkarin rajassa seinäkkeineen on itse asiassa paljon samaa kuin meillä (rst-tuubi-tuuletin, valkoiset kaapit takana, lipasto olkkarin puolella seinäkettä). :) Mutta sulla on kyllä tuo asetelman taito, voi että miten ihania juttuja olet taas sommitellut! Wieniläistuoli on mustakin hieno tuollaisenaan ja tuo Ikean pöytävalaisin makkarissa on kans hieno, taitaa olla mun lemppari pöytäkohdevalo sieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olipa kiva kun tulit! Nyt kun sanot, niimpä onkin, paljon samoja juttuja samoin sijoituksin. Ensin itseasiassa etsin juuri sellaista vanhaa senkkiä tai vitriiniä tuon bestån tilalle. Mutta tuskastuin etsintöjen hankaluuteen, joten kierrätin vanhan kaapin lastenhuoneesta tähän. Tää oli ainakin siis aika sopivan hintainen ;)

      Ja olipa hienoja sanoja ammattilaiselta. KIITOS! Mä niin tykkään tuosta piipertämisestä... ;)

      Viikon jatkoja Liisa!

      Poista
  10. Että mää vaan niin tykkään teidän kodista!! Aivan ihana kaappi ja just sille sopivalla paikalla! Sohvan jalat passsaa tosi hyvin, en ois arvannu niitten alkuperää ellet ois sanonu! Meillekkin olis tarvetta tommoselle pitemmälle kaappiriville ja sen myötä tulis laskutasoa, mutta nää 70 neliötä rajottaa ihan kivasti tuommosen hankkimista.. Pitäs luopua jostain ekaks mutta ei oo mitään mistä raaskis luopua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Ja kuin myös, minä teidän ;) Kiva kuulla, että toimii noinkin. Itse ajattelin väliaikaiseksi noita jalkoja, mutta nyt kun niihin on tottunut niin ehkä ne saa siinä olla hetken pidempää. Ja ei näihinkään neliöihin ihmeitä mahdu, mutta tämän kaapin kierrätin toisesta huoneesta tähän, joten oli aika hyvä diili;) Mutta mä niin ymmärrän sun tuskan... :D

      Poista
  11. Voi että on kaunista ja ihanasti sopii nuo puujalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Puujalat on aika möhkäleet, mutta kyllä ne tuohon on asettuneet.

      Poista
  12. Hei tuo Bestå, onko sitä tuollaisena hieman"korkeampana"? Kun meillä myös bestå, mutta tvtasona ja mielestäni Se on matalampi.. Tällainen hieman korkeampi olisi juuri hyvä, meille tarpeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on! Meillä on myös tv-tasona sitä matalampaa ja tässä kaapissa korkeampi. Mittasin tämän korkeudeksi 64cm. + nuo jalat tietty...

      Poista

Kiitos kun kommentoit!