perjantai 10. tammikuuta 2014

Ponnaripirkko






Mä oon sellanen nutturaniska, että aina on hiukset oltava kiinni vaikka niiden pituus ei edes kunnolla riittäisi. Ja onhan se tietysti ihan kätsyä, kampaajalla käynti aina vähän venyy kun ei tartte huolehtia mallin ylikasvusta. Heh. Ja jos perheessä on kolme hiuslenkkien suurkuluttajaa niin lenksuja on oltava aikamoinen määrä. Ja mikä kumma niissäkin on, että ne lähes aina hukkuu johonkin?

Törmäsin iki-ihanassa ja inspiroivassa Eilen tein- blogissa näihin nahkarusetteihin. Olen vuosia sitten hamstrannut palasen nahkaa, tuollaista kaunista konjakin väristä. Tiesin, että siitä saa joskus jotain kivaa. No nyt vihdoin se pieni palanen pääsi laatikon uumenista! Kylläpä nuttura onkin nyt piirun verran söpömpi kun on rusetti sitä somistamassa! :) Ohje ponnarirusetteihin löytyy Oh the lovely things- blogista.

19 kommenttia:

  1. Vitsit, miten ihana ja näppärä idea! Täytyypä pistää tämä idea talteen ja tehdä meidän tyttöselle tuollaisia ponkkareita jossain vaiheessa:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin samointein kun näin. Laita talteen ja tee joskus, on helppo. Ehkä tätä kaavaa vois vähän vaikka varioidakkin...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Vähällä vaivalla saa joskus jotain nättiä aikaiseksi :)

      Poista
  3. Ihana! Täällä kans yks todellinen ponnaripirkko. Täytyypä alkaa metsästämään nahkaa niin tekaisen itselle myös tommosen! Mut siis täh, säkö oot myös blondi!! :D Mä ihan luulin että sulla on tummat hiukset niinku jossain pikkukuvassa taisi joskus näkyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku hetkinen onko kuvassa joku sun tytöistä? :DD

      Poista
    2. Mulla on siis ihan aina hiukset kiinni, kiva saada jotain vaihtelua peruslenksuihin! :)

      Heh! On taas menossa jonkun sortin kriisi tuon kuvan kanssa, mutta juu, mulla on lähes mustat hiukset ja kaikki meijän tytöt on ihan vaaleita ;) Nelivuotiaan sain puhuttua ympäri ja suostumaan malliksi.

      Poista
  4. Täällähän se vastaus kysymykseen olikin, harmi että ei mua auttanut ! Tehtailepa pari ylimääräistäkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nahkaa saa ostettuakin jostain, askarteluliikkeistä tms. Katotaan, ei tuossa nokka kauaa tuhise. Tai sitten tuon sulle pari nahkasiivua ;))

      Poista
  5. Voi miten söpö! Kaunis! Mäkin haluaisi olla ponnaripirkko. Kasvattaminen vaan on aina niin kamalaa puuhaa, että se stoppi tulee jossain vaiheessa ja puhelu kampaajalle. Ehkä tällä kertaa onnistun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tän voi varmaan jotenkin muuttaa pinniversioksi tai pantaan liimattavaksi? ;)) Mulla oli muutama vuosi(apua, kohta 10) sitten sama, kun oli ihan lyhyt tukka niin se oli hankala se kasvatusvaihe... Mutta kun pahimman risukasavaiheen ylitti niin sittenhän tätä on taas kertyny. Ois aika kyllä mennä...

      Poista
  6. Voi söpöyden määrää!! Tää tulee ehdottomasti totetus listalle.

    VastaaPoista
  7. Näistä tuli kyllä söpöjä! Kiva, jos sinäkin innostuit ;)

    VastaaPoista
  8. Noi on ihan mahtavia.

    Mullakin on aina tukka kiinni, koska oon vaan niin laiska. Ja sitä on niin paljon, että ilman suoristamista näyttäisin sähköiskun saanelta. Tänään meillä on sellaista vähän muutakin menoa kuin ruokakaupassa käymistä, niin joutuu ehkä jopa harjata tukkansa eikä vaan heittää nutturalle. Apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sä oot niin onnekas! Mun siskolla on samankatainen kuontalo kuin sulla, kiroaa sitä jokapäivä. Mutta tietenkin mun mielestä se on aivan ihana ja valloittava. Oma kun on sellanen tikkusuora piiska, jonka soisi olevan edes vähän taipuisampi. Mutta nutturan siihen saa mainiosti, onneks paksuutta kuitenkin löytyy...:)

      Tuollaiset menot on kyllä kivoja! Ihan kiva tavata muitakin kuin kaupantätiä:)

      Poista
  9. Tosi kiva idea, täytyykin toteuttaa lasten kanssa tuolla työpaikalla heti, kun vaan ennätän...hmmm...pojillehan voisi myös ehkä tehdä pienet rusetit kaulaan tuolla samalla kaavalla ;) Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea on ihan mainio! Oi, voi kuinka söpöjä nää olisikin poikien kaulassa... <3

      Poista
  10. Tämä onkin kiva idea...jos ne lenkit ei niin helposti sitten hukkuisikaan, kun on rusetti lisänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on nahkaa jemmassa niin teeppä ihmeessä!

      Ja rusetti auttaa kyllä siihen, että löytyy helpommalla;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!