lauantai 16. maaliskuuta 2013

ostetaan kaappi


Miksiköhän Ikea lopettaa aina just niiden parhaimpien tuotteiden valmistamisen?

Nyt kun mä just oon saanut idean jyväsen olohuoneen sisustamisesta ja säilytyskalusteista, niin samalla voin todeta että sellasta mitä haluan ei olekkaan enää saatavana. Murr.

Kokeillaan siis vielä tätäkin kautta. Eli jos joku on luopumassa omastaan kuvan kaltaisesta kaapista, Ikean Linnarp tai Norden vitriinistään niin voi minulle hihkaista. Tulen noutamaan sen pois kuleksimasta:) Ja mielellään pk-seudulta.

Postia voi laittaa: hubbabubbaa1@gmail.com.

9 kommenttia:

 1. Tiiätkö mulla on hakusessa juuri samat kaapit :D Tuo kuva koreilee mulla mm. tori.fi:ssä ja facebookien kirppisryhmissä :) Itse olen suht aktiivisesti etsinyt noita kaappeja n. ½ vuotta, vielä ei ole kuitenkaan tärpännyt. Tsemppiä etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, oisinkohan napannut sun kuvan? Sori :) Huomasin eilen, että huutiksessa oli menny satkulla viimekuussa jompikumpi kaapeista. Voi itkumus. Sulla onkin pitkä etsintätaival jo takana. Tsemppiä sullekkin. Toivottavasti natsaa molemmilla joku päivä :)

   Poista
  2. Juu ei se mitää :D Toivottavasti löydetään molemmat! Onneksi asutaan eri puolilla Suomea nii tuskin tarvitsee samoista kaapeista kilpailla :D

   Poista
 2. Uuden stockholm sarjan valikoimassa on tuollainen lasikaappi, ei taida tosin olla mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi vinkistä. Olenkin tuon uuden malliston jo katsastanut, mutta eipä tuo kaappi käynytkään mielessä. Nyt täytyy odotella että ilmestyvät kauppoihin että pääsee tutkailemaan tarkemmin.

   Poista
  2. Kävitkö sä siellä ennakkonäyttelyssä? Muistitko mitata tv-tasot? ;DD

   Poista
  3. No en. Olin menossa, mutta kauppakaveri( siis K) ei ollut ihan samaa mieltä just sillähetkellä. Netistä vaan oon siis mallistoa ihastellut...

   Poista
 3. Mulla olis haussa samantapainen kuin tuo Linnarp mut sellainen vähän matalampi, jonka myynti lopetettiin varmaan jo vuosi sitten. :) Vähän myössä...niinkuin aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi. Toivottavasti sullakin lykästää vielä. Onnea etsintään!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!