torstai 7. maaliskuuta 2013

oispas kivat



Desing Torget




Hei sisustussiskot siellä!

Täällä mietiskelin, että mitä olohuoneen seinään laittettais. Tulipa sieltä teiltä monen monta ihanaa ideaa, joista varmasti osa tulee toteutettua johonkin.  Nyt tuntuu kaikista mielekkäimmältä sijoittaa sohvan yläpuolelle iso taulu taikka kaksi. Oven takanahan piilee työhuone (tällä hetkellä kaatis). Sinne on suunnitelmissa joko musta seinä, kuusikko tai sitten koivikko. Toiveissa siis, että remonttikamat saadaan joskus sieltä liikahtamaan ja huone käyttöön. Ovikin voisi siinä tapauksessa olla auki...

Eli nyt olisi hakusessa Andy Warholin printti. Ja sepä onkin kimurantti tehtävä se. Googlailun tuloksena tulee lähinnä eteen vaan ei oota. Mahdoton tehtävä ilmeisesti. Joku oli jopa Japanista asti sen itselleen tilannut. Tukholmasta näitä saisi(ehkä?).Moderna Museetista. Mutta nettiputiikin puolella ei ainakaan ole tarjolla. Apua! Mistä mä moisen nyt meille hommaan? Vinkkejä otetaan vastaan...

Ja lamppuhullaannus iski ihan yllättäen! Kaisa esitteli blogissaan aivan ihastuttavan lampun. Keksin samalla sekunnilla, että meille olisi tuossa just hyvä valaisin keittiön pöydän ylle. Mutta eipä Desing Torgetkaan toimita tänne meille mitään... siis voi että.

Eli jos on joku ihanuus menossa Tukholmaan, oisko se kiltti ja tois mukanaan pari ylimääräistä tuliaista? :)

12 kommenttia:

  1. Mulle sopisi hyvin toi "I like boring things" juliste :D Ja Design Torget saisi kyllä toimittaa Suomeen tai jopa perustaa oman liikkeen tänne. Piipahdin vuosi sitten Tukholman myymälässä ja aivan ihana liike, täynnä kaikenlaisia inspiroivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullekkin :) Mäkin kannatan tuota liikkeen perustamista tänne ja niin varmaan moni muukin. Siellä on kaikkea kivaa, itekkin kerran olen siellä päässyt käymään...

      Poista
    2. Kyllä Design Torget ainakin ennen toimitti Suomeenkin. Olen itsekin tilannut sieltä jotain sisustusjuttuja. Täytyykin mennä tsekkaamaan sivut, että jos ovatkin lopettaneet Suomeen postittamisen.

      Poista
    3. Nokun munki mielestä! Nyt en ainakaan saanu tilattua, ilmoltti vain että toimittavat ainoastaan Ruotsiin....?

      Poista
  2. En oo Tukholmaan menossa vaikka kiva olis kyllä. Ei taidettais päästä noita kauppoja lähellekään jos näillä porukoilla lähdettäis ;)

    Mites se Dekossa näkynyt Frandsenin kupari "ball"? Sitä varmaan sais täälläkin johonkin ainakin tilattua (Valaisin Grönlund maahantuo).

    Jos pääajatuksena on vaan Warholin quotet niin voithan sä tehdä printit itse mieleisellä fontilla. Toki jos haluat nimenomaan tuon Moderna Museet version niin sitten ei toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkennan vielä että nuo nimenomaiset julisteet ja tuo lamppu on tosi hienoja! Nää mun vaan korvaavina ideoina, jos... :)

      Poista
    2. Ein ainakaa keskustan putiikkeihin. Jos lentomällä menis niin lentokentältä pitäis löytyä toinen kauppa näistä :)

      No sekin on kyllä kiva! Mut miten mä epäilen että hintaluokka on jotain toista kun tässä Desing torgetin versiossa...

      Nokun nimenomaan tuommoisen moderna museetin tahtoisin. Miten se voikin olla niin kiven alla vaikka sitä näkee joka puolella?

      Kiitti ideoista ;)

      Poista
    3. Lehden mukaan se lamppu oli n.150eur. Että joo, ei ihan sama. Mut paljon halvempi kuin Tom Dixon ;)

      Poista
  3. Amazonista ainakin löytyy postereita ja kankaalle painettuja printtejä, eikä oo kalliita. Englannin amazon toimittaa Suomeenkin :) http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3Aandy+warhol+poster&page=2&keywords=andy+warhol+poster&ie=UTF8&qid=1362723120

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeella silmäsyllä ei tainnut olla noita teksti printtejä? Mut muuten on kyllä halvat hinnat...:) Kiitti vinkistä!

      Poista
  4. Miten olisi ne kuuluisat kaakaosilmät? Muistelisin nähneeni niitä netissä myynnissä jossain kaupassa mikä toimitti Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nekin passais kyl hyvin! tosi hyvin! Kiitti vinkistä. Nyt pistää harkiten:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!