torstai 11. lokakuuta 2012

Onni




Arpaonni nimittäin!
Onni kohtasi minua Reelinki -blogin arvonnassa, jossa palkintona oli tuo Missonin ihana ja syksyisen värinen tyynyliina. Reelinki blogia kirjoittaa Terhi, joka oli itse voittanut tuon tyynyliinan aikanaan Sisustuksen Koodin arvonnassa. Mun mielestä aivan mieletön idea laittaa näin tavaroita ja hyvä mieli eteenpäin. Lisäksi tyynyliina on aivan uudenveroisessa kunnossa. Kiitos Terhi tuhannesti!

Tallustelimpa sitten minäkin tänään  muiden mukana Hulluille Päiville. Itselleni en sieltä mitään löytänyt. Lauantaina ajattelin ampaista ensimmäisten joukossa saappaita metsästämään... Mutta ei sieltä tänäänkään tarvinnut tyhjin käsin pois lähteä, lastenvaateosastolta nappasin mukaani kassillisen kannettavaa. Poikkesin vielä pois lähtiessä Anttilassa, josta tämä söpö pieni pärekori hintaan 3.45e...Eihän koreja liikaa voi olla?!


16 kommenttia:

  1. Ihana tyyny, kiva kun arpaonni suosi!

    Koreja EI voi olla liikaa :)

    Itse en ole Hulliksille lähtenyt tänä vuonna, voipi olla, että jää väliin. Domus-tuoli houkuttelee, mutta enpä nyt taida kuitenkaan... .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tositosi paljon!

      Kiitos, kiva et joku on samaa mieltä! Meillä asuu täällä yksi "koriallerginen". ;)

      No juuri tulin iltapäiväkierrokselta Stockalta ja istahin tuohon tuoliin. Hitsi, ois tehny mieli kantaa kotiin saakka mutta eihän se meille nyt mihinkään sovi... Mutta on tosi ihana tuoli!

      Poista
  2. Aivan upeat värit!

    Arvonnat ovat kyllä kivoja. Varsinkin jos voittaa :D
    Oon miettinyt josko arpoisin keltaisen filaysonin pop pöytäliinan. Saatiin sen keittiön mukana, mutta mulla ei tule sille käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harvoin mä mistään mitään voitan. Mutta näköjään aina kannattaa osallistua kun koskaan ei voi tietää :)
      Hei, hyvä idea toi arvonta. Minä ainakin olisin mukana! Se on tosi nätti kuosi.

      Poista
  3. Sopii tosi hyvin teidän väreihin tuo tyyny. Kiva että teit postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä sopii hyvin :) Ja kyllä, ehdottomasti :)

      Poista
  4. Ihana sohvanurkkaus! Onni on, kun tuohon pääsee edes hetkeksi lököilemään! Hih, mulle tarttui Anttilasta ihan sama kori mukaan vaunanuken, pojan talvikenkien ja pattereiden kera. Tein siitä lankakorin itselleni, mutta tuli aika täyteen. Pitää äkkiä saada neulonta hyvään vauhtiin, että kerät vähenevät. Minäkin aloitin villatakin neulomista, mutta taidanpa purkaa ne muutamat kutomani rivit ja aloittaa uudestaan isommasta koosta. Ehkä realistisempaa, että takki istuisi tytölle koossa 92cm kuin 86 cm sitten, kun se joskus on valmis - jos tulee valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niimpä! Toi kori oli niin söpö!
      Ai sä oot nyt ihan hurahtanu kokonaan, joko se panta valmistui? :) Kivaa! Meinasinkin sulle vinkata sillon, että kannattaa tehä se 92 kun on nää meijän tytöt aika samoissa mitoissa. Ja kivempi se on vähän reiluna kun naftina :) Ja kyllähän se valmistuu! Jes, yksi kässäkerholainen lisää. Millos kokoonnutaan? :))

      Poista
  5. oo, sinä voitit ja ei voi koreja olla liikaa. Blogissani on sulle jotain.

    VastaaPoista
  6. Sulla on kyllä käynyt hyvä säkä arvonnoissa :) tosi kiva tyyny ja sopii teille hyvin! Ja tuon "keltaisenkin" näköjään onnistuit löytämään ;) Mä kävin tänään yhden kahvipurkin postista noutamassa...

    VastaaPoista
  7. No nyt on ollu arpaonni myötä! ;) Itseasiassa tuo keltainen ei ole "se" vaan hemtexiltä tuon nappasin. Hyvä, että sait purkin kotiin :)

    VastaaPoista
  8. Hei Hanna!
    Blogissani on sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana blogi sinulla. Löysin tänne vasta äskettäin. Menempä siis kahlaamaan vanhempia postauksiasi lisää =) ja totta, koreja ei ole koskaan liikaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva jos viihdyt ja tervetuloa uudelleen! :)

      Täytyy tunnustaa, että noita koreja tuli vielä kaksi lisää...

      Poista

Kiitos kun kommentoit!