keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Koreja, koreja. Lisää koreja...


... Ja aina vaan koreja!
Innostuin tekemään lisää lelukoreja lastenhuoneeseen. Käytin näihin ylijääneet kudepallerot muista projekteista. Tuli kivat! Ja mikä parasta, sain vähän tyhjennettyä varastoja...

Täällä on tänään ollut oikea syyssää. Vettä sataa ja on niin pimeää että uni tulee väkisinkin silmään. Lapset on mummolassa, joten taidanpa painaa pään tyynyyn hetkeksi ennen vanhempainillan alkua. Eka sellainen, aika jännää.

6 kommenttia:

 1. Ihania koreja. Pitäisi itsekkin päivittää lelut koreihin muksun huoneeseen. Kohta hänkin sinne muuttaa. Vielä on huilannut meidän makkarissa. Tsemppiä vanhempainiltaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Se lelurumba onkin aikamoista... Varsinkin jos niitä on liikaa. Siksi on hyvä olla paljon koreja mihin niitä saa jonkunmoiseen järjestykseen. Tsemppiä teillekkin pikkuisen muuttoon:)

  VastaaPoista
 3. Korimaniaa :) Niille kyllä tarvetta löytyy ja kivoja teit! Mä oon ihan tympiintynyt niihin kuteisiin mitä meidän nurkissa pyörii eikä ne värit nyt inspiroi yhtään jatkojalostukseen. Ei tässä nyt auta kuin odotella sitä inspiraatiota, mutta mihin ne kasat siksi aikaa jemmaisi...

  VastaaPoista
 4. No sitä:) Noista kyllä joku saattaa joutua pukinkonttiin... Tee säkin niistä omista palleroista pukille lisätaakkaa ;)? Toi valkonen tuli aika tosi pienestä nöttösestä, joten ei paljon tartte yhtäväriä.

  VastaaPoista
 5. Korisi ovat niin kauniita ettei niitä voi olla liikaa :)

  Mun täytyis ostaa meille jostain lisää koreja. Tavarat pysyvät paljon helpommin järjestyksessä silloin kun jokaiselle on oma paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti! Kyllä se tosiaan vähän helpottaa sitä kaaoksen hallintaa jos joku mihin ne tavarat laittaa... :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!