keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mitä kuuluu?











Heipat pitkästä aikaa! Mitä kuuluu?

Tänne kuuluu hyvää, kiitos! Kuluva kuukausi on ollut yhtä juhlaa ja juhlahuuma jatkuu vaan. Esikoisen vitosia on juhlittu, kavereille kakut tarjottu. Juhannuksena hytistiin kyläreissulla ja tulevana viikonloppuna taas kahvitellaan sukulaisten ja ystävien kesken kun on oikea synttäripäivä neitokaisella.

Perustettiin muuten kollegojen kanssa ompelukerho ja niin vain minäkin sain aikaiseksi mekon Mekkotehtaan kaavoilla. Tuon pienen raidallisen. Ratkojalle oli runsaasti töitä eikä ärräpäiltäkään vältytty mutta niin se ompelukärpänen jäi kuitenkin pörräämään. Jatkoa seuraa takuulla! Kotona on kaappeja on kaiveltu ja osasta raidoista koitettu vierottautua. Kohta on huutiksessa pari mekkoa ja laukkua...Ja jotta ei ihan ilman vaatetta jäisi, niin postilaatikkoon tupsahti tänään nämä VIMMAn lettipöksyt. On ehkä ihanimmat leggarit ikinä! :)

Kuullaan taas!

22 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, hyvää näyttää kuuluvan sinne teille. :) Hieno idea tuo ompelukerho. Toinen niistä Mekkotehtailijoista on muuten mun entinen, ihana työkaveri.

    Ethän vain tuota ihanaa nahkalaukkua oo myymässä? Ostaja olis heti valmiina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompelukerho on kyllä ihan mahtis juttu! Hei, mä oon tainnukkin jostakin blogista lukea, että näin on! Huippua:)

      Eeeen, en mä sitä laukkua! Se on mun paras kirppislöytö. Eurolla sen itse ostin! :)

      Kiitos Silja!

      Poista
  2. Ihania kuvia! Ja mä myös oon ostajaehdokas nahkaveskalle :)
    Nähdään pian ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Nähdään<3 Nahkaveska on mun euron kirppisaarre...paras löytö!

      Poista
  3. Ihana on mekko ja leggarit!!
    Tykkään!
    Mukava kuulla taas kuulumisia!

    VastaaPoista
  4. En kestä, mä haluun kans perustaa ompeluseuran! Ehkä mulla voisi olla sellainen yhden naisen ompeluseura näin alkuun, kun en tunne ketään ompelusta kiinnostunutta. :D Ihana raitamekko. Ja superhauskat pilvimatot. Jään seuraamaan blogiasi myös täällä bloggerin puolella (instassa mä taidankin jo seurata sua) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ompeluhomma oli kyllä ihan parasta, vaikka taisin ääneen alkuillasta sanoakkin että "kenen idis?" Vähän takkusi tekemiset, mutta kärpäsen purema oli niin luja että nyt tekisi mieli vaan surrutella. Kiitos! Pilvimatot on kivat, vähän tuunausta perustylsään kurakaappariin...

      Kiva, että jäät. Tervetuloa!

      Poista
  5. Teidän ompelukerho kuulostaa kyllä ihanalta, itse sitä on saanut nauttia ihan vaan omasta seurastaan ommellessa. Ei sekään toki huono vaihtoehto, riippuu vähän päivästä :-D Ihan kuin mulla olis tuollainen samanlainen laukku, ja se on peräisin jo jostain mun lapsuudesta asti (eli tosi vanha!), isoäiti toi sen muistaakseni marokosta tms tuliaisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompelukerho on kyllä niin huippu! Varsinkin kun tuo ompeluuoli on vähän ollut takkuisaa, yhteishenki pelastaa<3

      Munkin laukku on varmaan aika vanha. Kirppikseltä sen eurolla pelastin ja elämää on sekin nähnyt! Onkohan meidän laukuilla sama tarina takana... ?

      Poista
  6. Voi että on kauniita kuvia ja ompelukerho kuulostaa kivalta ja jänskältä!!

    Kivaa viikkoa.

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia! Söpöt legsut ja mekko! Voi kun ois itselläkin ompelutaitoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Taitoja ei juuri mullakaan ole ja ompelukonekkin murisi ja ähisi vähän väliä. Sisulla ja ratkojan avustuksella pääsin seuraavana aamuna maaliin...:) Leggarit on huiput...

      Poista
  8. Legginsit on ihanat! Taitaneet loppua aikuisten koossa nettikaupasta, kun en osannut niitä sieltä löytää. Pöh.
    Että hyvää kuuluu :) Ompeluinnostus on varmasti ihanaa, mulla iski jo neulomisinto vaikkei oo vielä syksykään! (koska syksyllähän se vasta yleensä tulee)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookkin! Mun mielestä näitä ei oo siellä nettikaupassa ollenkaan. Fb: n kautta vaan laittelin viestiä ja asettelin itteni jonoon. Kolmisen viikkoa pöksyjä odottelin, instan mukaan moni muukin näin teki ja postiluukku kolisi sitten eilen kun uusi erä valmistui. No mutta, aika syksyistä tää sää nyt on joten varmasti on ihana neuloskellakkin...

      Poista
  9. Ihania kuvia, ihana kuulla pitkästä aikaa :) Oon ihan kateellinen teidän ompelukerhosta, mahtava idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Ja kuin myös, ihana kuulla susta! Ompelukerho tupsahti vähän vahingossa maailmaa, mutta on tuolla kyllä ihan älyttömän mukavaa...

      Poista
  10. ihania kuvia!! Ison työn oot tehnyt tuon ihanaisen viirin kanssa :DD tosi hieno! kirjoittelehan useammin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Miia! Tuo värikäs viiri on Tigerista eurolla :DD Joo, mä koitan aktivoitua. Kesä vaan on niin lyhyt että koneen äärellä ei kauaa meinaa jaksaa nakottaa....

      Poista
  11. Moi Hanna!

    Tosi kiva & inspiroiva blogi sulla! Eipä olisi silloin lapsena, Tuppurala-aikoina, osannut arvata mihin meidänkin tiet johtaa :D
    Mistä on tuo pilvimatto hommattu? Voisi jopa harkita jos itsekin tuunaisi, kun on niin kivan näköinen :)

    terveisin Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei moi! :)

      Olipa kiva kun kommentoit ja löysit mestoille ;) Sanos muuta, eipä olisi arvannut. Monesti oot ollu mielessä. Onneksi on fb, niin tietää edes jotain.

      Pilvimatto on leikelty Ikean halpismatosta. Helppo tuunaus eikä maksa paljoa. Silmälle ja roskille kuitenkin pitkä ilo :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!