keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sukat makkaralla






Häkellyin varmasti aika monen muun tavoin kun Eilen tein- blogin mahtavat Marisukat tärähtivät tietokoneen näytölle. Niin upeat kerrassaan! Viimeistään Kotipalapelin Rillan mustavalkoiset sukat saivat minutkin kaivelemaan lanka- ja puikkovarastoja. Langaksi Novitaa ja puikkoina ikivanhat neloset.

Ensimmäinen sukka valmistuikin ihan hetkessä! Oli kiva taas pitkästä aikaa neuloskella. Toinen sukka odotutti inspistä, tyypillistä. Monetkohan parittomat villasukat olen tässä viimevuosina neulonutkaan? Onneksi nykynuorison muotia taitaa olla juurikin parittomat sukat, niin eihän mulla niiden kanssa mitään hätää ole. No, näille Marisukille sain kuin sainkin parin neulottua. Urakka helpottui sillä, että tein näistä ihan tarkoituksella erilaiset. Ei käynyt liian tylsäksi neulominen. Toinenkin sukka valmistui lopulta nopeasti.

Tykkäänkö? No tykkään! Ja aika onnellinen olo on kun saa joskus jotain valmiiksi asti. Kässäkorista kun löytyy tällä hetkellä keskeneräisenä villasukkia, huivi, villatakki, kurkimobile(!), ja kaksi peittoa. Osasta on ohjeet kadonneet ja toinen syy on innostuksen todellinen lopahtaminen...

Ps. Minulla on pomppufiilis, ota minut kiinni tai pompahdan pilviin asti...

38 kommenttia:

  1. Tosi hienot! Vitsit kun saisin itsekin joksus jotain valmiiksi. Tsiljoona keskeneräistä kyllä löytyy ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Se tunne kun jotain saa valmiiksi asti on ihan huippu! :)

      Poista
  2. Hienot :)! Ja onnittelut, että sait valmiiksi. Mulla jää kaikki aina puolitiehen, varsinkin neulomukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja on ihana kun on kerrankin uudet sukat. Mulla on kanssa noita puolitiessä olevia.... Aina tulee jotain paljon mielenkiintoisempaa neulottavaa ;)

      Poista
  3. Vitsi miten kivat! Mulla on vähän sama kuin Juulilla, kaikki ne jää kesken. Pitäisköhän opetella tekemään loppuun saakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutkun ei sitä vaan aina pysty. Aina on jotain paljon nätimpää ja kivempaa tarjolla... ;))

      Poista
  4. Onpa tosi upeet! Vaikka on tullut opeteltua kaikenlaisia "naistentaitoja" tässä viime vuosina, tuo sukanteko on mulle vielä ihan vierasta maaperää. Pitäisi joskus vaan ottaa ja opetella :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukat on oikeasti ihan helpot, jos osaa vaan kaventaa. Kannustan kyllä kokeilemaan ja varmasti saisit näppäränä tytönä sukat valmiiksi hyvinkin nopeesti! Multa vaan puuttuu se pitkäjänteisyys, kyllästyn liian nopeesti. Joten toinen jää usein pelkäksi aikeeksi. Mutta tällänen kuvioiden nopea vaihtuminen ja eriparisuus auttoi hitsin paljon...:) Kiitos vielä!

      Poista
  5. Ei ole todellista! Juuri eilen aloitin itsekkin tekemään mustavalkeita marisukkia :D Nopeasti ne kyllä valmistuvat, ensimmäinen kohta valmis :) -e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska sattuma! Nää on tosi nopeat ja varmaankin seuraavan kuvion pohtiminen ja värin vaitaminen sukkeloitti hommaa :) Ehkäpä sun sukat on jo nyt valmiit? Kiva kun kommetoit! :)

      Poista
  6. Oi,ihanat :) Itelläni on kanssa hmm...muutama neulonta projekti loppuun vailla valmis..Ensimmäinen sukka on yleensä kiva ja nopea tehdä, mutta se toinen! Ehkä on alettava neulomaan niitä eriparisukkia niin ei kyllästy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisen sukat syndrooma on kyllä paha. Kokeile säkin näitä, ei niin pahasti kyllästytä ;)) Kiitti, tykkåän kyllä itekkin!

      Poista
  7. kukahan mulle neuloisi sukat kun itse en osaa :D tai kai osaisin jos oikein kovasti yrittäisin, niistä tulisi silti epämuodostuneet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla jos kellä pitäisi kyllä olla Marisukat! Epämuodostuneet villasukat olisi aika sympaattiset ja niin itse tehdyt ;)

      Poista
  8. Aivan ihanat sukat!

    Mistähän löytäisin taas sen ajan ja keskittymisen neulomiseen! Huoh! Helposti ilta menee häröillessä ja koneella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mäkin aina teen jotain muuta. Nykyään harvemmin koneella, mutta silti nyhjötän sohvalla tekemättä mitään. Neulominen on myös aika terapeuttista ja siinä saa ajateltua samalla syntyjä syviä ;)

      Poista
  9. Hienot tuli ja hauskat kuvat! En tiiä huomasitko, mut mullakin nää työn alla. Näiden sun sukkien myötä oli pakko: ) En vaan tajuu miten vaikeeta sen toisen parin tekeminen voi olla. Ehkä joskus, ehkä ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuvat on ihan kaameita kaikessa pideydessään...:(

      Joo, huomasin ja niistä on tulossa tosi kauniit! Kiva kuulla, että sait näistä inspiksen :) Koita vaan saada loppuun asti taisteltua. Se toinen on aina se pahin...

      Poista
  10. Mää en kestä! Noi on niin hienot.
    Täälläkin parittomia sukkia ja keskeneräisiä tekeleitä lukematon määrä. Plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mäkun luulin että oon lähes ainoa, joka ei vaan saa sitä toista aikaiseksi... Mut meitähän on aika monta:)

      Poista
  11. Aivan ihanat! Mulla on kans parittomat sukkia neulekorissa, samoin kuin parittomat lapasia, hihattomia neuleita ja päättelemättömiä pipoja. Sitten joskus... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja toinen on kyllä just nuo neuletakit. Miten se into laantuu just kun on suurin työ jo takana. Mullakin on sellanen pitkä ja lämmin neuletakki hihoja vaille valmis... Ja luulen, että ei se ikinä valmistukkaan.

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos Tanja! Voisin olla vähän ahkerampi myös....

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Kiitos, näistä tuli tosi kivat! Lapset tilasi myös omansa, joten neulottavaa ois muutamalle illalle...:)

      Poista
  14. Aivan ihanat! Selvästi seuraava Mummokerho-projekti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silja! Miten sellaiseen mummokerhoon pääsee? ;)

      Poista
    2. Missäs sä nyt taas asuitkaan? Helsinki? Ensi viikolla Mummokerho goes Käpylä. Lankakauppaa ja puikkokaffittelua. Mukaan? :)

      Poista
  15. Niin, ja ethän ihanuus millään vois tulla Feisbuukkiin? Ku mä hullu luen blogit sitä kautta, ja sun jutut sitten aina kuukauden viiveellä kaikki Bloglovinin kautta... Olis kiva olla aina paikalla, mutta en näköjään onnistu katsomaan edes viikoittain tuota B-lovinia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, siellä toinen ihanuus. Mun täytyy nyt harkita. Koko bloggausinto on vähän hakusessa, mutta olisihan se varmasti lukijoiden kannalta helpompaa. Itsekkin sitä kautta seuraan paljon, muut tavat jää vähemmälle. Mä päivitän ahkerasti tuota Instagramia, se on vähän liiankin helppo! Tuu säkin sinne, jookos?

      Poista
    2. Yritän kunnostautua kevään aikanan instailemisessa. Taitaa siellä olla yksi kuva. ;) Katsotaan, miten käy. Itselläkin ollut hyvin vaihtelevaista tuo into tänä keväänä kaikkien sattumusten summana. Toivon siis piristystä meille molemmille tähän hommaan. Pitäis varmaan pitää joku oma pieni "herätyskokous". :D

      Poista
  16. Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on nyt vaan jossain superhyvässä tallessa...

      Poista

Kiitos kun kommentoit!