perjantai 14. helmikuuta 2014

Harmaita haaveita...

Therese Sennerholt
Kuvat: Forme - Tasapainoa tavoitellen

Kuvat: Jotex - Hobbyhall

Jokaisellahan on varaa rakentaa pilvilinnoja, eikös niin? Niitä minä nyt tässä juuri rakentelen ja esittelen teillekkin linnani rakennusmateriaaleja. 

Just nyt mua viehättää kovasti harmaa ja vähän huoleton boheemi sisustustyyli. Rouheus ja valokuvaprintit näyttää huikean hyviltä, niin kuin tämä Therese Sennerholtin ihana Urban Walk. Jostain omasta kuvastakin voisi tietenkin teettää ison julisteen jonka kehystää... Mutta ehkä mun Sorellit ei ihan yhtä edustavilta näyttäis olohuoneen seinällä...? Se seinä ei ole muuten vieläkään muuttanut väriään, mutta ehkä pian jotain tapahtuu...

Ja sitten. Tuolirakkautta! Ihastukseni Wieniläistuoleihin vaan kasvaa. Ja nythän niitä taas näkee sisustuslehtien sivuilla ja blogeissa paljon. Thonet on tuntunut liian kaukaiselta haaveelta hintansa vuoksi, mutta jokunen aika sitten törmäsin Coco sweet Dreams- blogissa Ton -tuoliin. Tuolin valmistaja on siis TON, jonka tehtaan on Michael Thonet aikoinaan perustanut. Suomessa ainakin Forme myy TON-tuoleja. Ah, kuinka kaunis tuollainen käsinojallinen musta tuoli onkaan.

Makuuhuoneesta uupuu matto, joten sellaista olen tässä mielessäni pyöritellyt jonkun aikaa. Tilasin jo yhden maton kokeiluun, mutta nyt pitkän villamattokauden jälkeen se ei tuntunutkaan hyvältä. Raikkaampi vaihtoehto olisikin mustavalkoinen räsymatto! Hobbyhallista löytyi aika edullinen matto juuri sopivassa sävyssä. Jotexin mustavalkoinen puuvillainen matto on myös kuvissa aika kiva. Harmi kun siitä saatavilla olevat koot on meille huonoja.

Ja niin, nämä kaikki on niitä haaveita vaan... Mukavaa Ystävänpäivän iltaa ja alkavaa viikonloppua kaikille!


20 kommenttia:

  1. Haaveilu on hyvästä :)! Mukavaa viikonloppu sinullekin Hanna! Ja myöhäiset ystävänpäivän toivotukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveita taitaa meillä aina olla ja usein ne haaveiden kohteetkin matkan varrella muuttuu. Kiitos Hanna! :)

      Poista
  2. Haaveilu tosiaan tekee hyvää. Itselläni musta-valko-harmaa kausi on kestänyt jo pitkään. Nyt kevääksi ehkä hieman väripilkkua mukaan. H&M home valikoimasta löytyy myös aika raikas mustavalkoraidallinen matto. Olisko siinä sinulle matto? Itse tilasin sen keltavalkoisen version vähän väriä tuomaan eteiseen. Tykkäsin maton helppoudesta ja materiaalista, voi siis heittää kotikoneeseen pesuun. Olen haaveillut myös valokuvista tauluja, siis omista kuvista ja jotain hieman taiteellisempaa. Ei ehkä perhepotrettia koko seinää peittämään. No harkinnassa on vielä ennenkuin sopiva kuva löytyy. OIkein hyvää, vaikka myöhästynyttä ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä tiedänkin sen hm:n maton. Se onkin tosi raikas! Sitä mietin, että onko se miten luiru, että pysyykö hyvin paikallaan? Toisaalta musta ois kiva saada sellaista ehtaa kasarilukua henkivä matto, joka noissa räsyissä on...:) Mustavalkoiset kuvat on ihania. Mäkin etsin sitä ihan täydellistä vielä. Mutta nuo kengät olisi hyvä vaihtoehto... Kiitos Suveliina! :))

      Poista
  3. Itse olen vasta lämpenemisvaiheessa musta-valkoisuuden kanssa, olen tälläinen perässähiihtäjä näissä hommissa :-D Kivat musta-valkoiset räsymatot ostin meidän makkariin jonkun aikaa sitten kodin ykkösestä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aih, pitääpä tsekata kodin ykkösen valikoimatkin! Kiitos vinkistä. Mulla on ollut tätä mustavalkoista nyt jo aika pitkään, tai siis aika monta vuotta. Nyt minä sitten yritän harmaalla(!) sitä pehmentää... :DD

      Poista
  4. Ihania rakennusmateriaaleja tulis sun pilvilinna sisältämään!
    Eiks oo hienoa, että haaveilu on ilmaista? Vaikka lopputulos on monesti Se, että jotain Se kuitenkin loppujen lopuksi tulee maksamaan, vaikka yhden maton verran! ;)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, haaveet ei maksa mitään ;) Ja kun tarpeeksi kauan jostakin haaveilee niin matkan varrella tulee ainakin selville,että onko se oikeasti just se juttu mikä on hyvä vai onko se jokin muu...:) Ja juu, välillä joutuu ihan kaupoille saakka! ;DD

      Poista
  5. Haaveilu on parasta ja sitä saa harrastaa mielinmäärin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! :)) Toisinaan pilvilinnat on aika korkeella, niinkuin tänään. t. Kastellin esittelynivaska kourassa iltapalaa...

      Poista
  6. Ihania haaveita ja haaveiluhan on ihan parasta :). Ja nuo wieniläistuolit... tykkään niin paljon. Voisin ottaa meillekin tolixien rinnalle tuollaisen mustana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tuolit on kyllä niin kauniita! Ja hyvin kävisikin teidän ruokaryhmän jatkeeksi! Me tarvittais sellanen ns. ylimääräinen tuoli vieraita yms. varten joten tässä olisi aika hyvä ehdokas( paras!). Tämä myös olisi hyvin ajaton valinta, joten senkin puolesta hyvä sijoitus.

      Poista
  7. Haaveita pitää olla!
    Hyvää hiihtolomaa!

    VastaaPoista
  8. Pilvilinnan sisustus on onneksi edullista ;) Aika usein siitä vaan kehkeytyy jos jonkinlaista pakkomiellettä, ainakin mulla...

    Valokuvista seinillä mäkin olen tykännyt jo pitkään, mutta vierastan ajatusta jostain tuntemattomasta ihmisestä omalla seinällä, vaikka kuva muuten olisi kuinka upea. Pitäisi siis onnistua itse vangitsemaan jotain, jota jaksaisi seinällä tuijotella. Edellisen asunnon kollaasillekaan en ole löytänyt paikkaa, ja muutenkin uudistushan on aina mieleen... ;)

    Se Latuko ei toiminut? Mites sen sävyt tuon lattian kanssa? Tuollainen harmaa räsymatto sinne teidän makkariin sopisikin varmasti upeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.S. entäs se Granitin nahkamatto?

      Poista
    2. Juu, ihan vaan "välillä" joutuu jotain hankkimaan...:)

      Se riippuu niin kuvasta. Tuossakin on vaan kengät ;)) Sulla on samat aatokset A.n kanssa, joten sen vuoksi meilläkään ei ole vieraita silmäpareja seinillä. Minä olisin kyllä jo ajat sitten semmoisen hommanut! ;)

      Ei ollenkaan. Mattona kiva, mutta siitä uupuu meille se joku juttu. Ihan kiva siis, mutta ei meille. Se on tuota samaa luonnonvalkoista villaa, mitä on ainakin meillä tuossa olohuoneen matossa ja Ikean raidallisessa. Että sen puolesta kyllä ihan hyvä. Ja musta on musta. Mutta teitä ajatellen, onkohan ehkä siihen sun idikseen kuitenkin liian samanlainen sen jo olemassa olevan kanssa? Jos siinä toimis joku ihan erilainen paremmin? Kun mua just häiritsi tässä se että kun olohuoneesta sitä tiiraili niin se tuskin tuosta askosta erosi... toivottavasti saat kiinni mitä ajan takaa?

      Sitä nahkamattoa just jossain kuvissa kattelinkin. Pitää päästä taas kaupoille katsastaa tilanne. Mutta tuossa mustavalkoisessa räsyssä kiehtoisi se kasarifiilis. Kaupassa jo kokeilin neonpinkkiä pipoa. Oisin ostanu, jossei ois tullu hiukset niin sähkösiksi :DD Kohta mulla on varmaan hiihtaritkin... tsih.

      Poista
    3. Sitä itekin ajattelin, että on ehkä sittenkin liian samanlainen. Vaikka toisaalta se on taas plussaa... Mut eipä oo tullut tarvetta rynnätä kauppaan. Ehkä sit ens talvena jotain... ;)

      Poista
  9. Ihana tuo harmaa-valkoraidallinen räsy,i like! Täytynee vilkaista sitä,täällä nimittäin matto ruokapöydän alle etsinnässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teille sopisikin sinne joku vastaava! Mulle tulee ihan mieleen ne harmaat kasarifarkut, jotka on katukuvaa kattoessa taas muodissa... ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!