lauantai 28. joulukuuta 2013

Taulu paikallaan




Blogi jatkaa hiljaiseloaan, mutta eipä tämä pimeys oikein innosta nostamaan kameraa nokalle. Nytkin on taas esillä nurkka, josta on koko blogissa ylivoimaisesti eniten kuvia. Myös muualla kotona kuitenkin tapahtuu kokoajan kaikenlaista pientä. Seuraava projekti on käynti maalikaupassa.

Eilen illalla saatiin vihdoin taulut rinnatusten seinälle. Personality kun on pitkään nojaillut seinää vasten lattialla.  Jotenkin reikien poraaminen seinään tuntuu niin lopulliselle, että nämä hommat etenee meillä hitaasti. Kun ei voi olla varma onko se hyvä niin, jälkeenpäin on huono harmitella reikää väärässä kohtaa valkoista seinää. No mutta eilen sitten topistauduttiin ja lopputulos on mieleinen.

Joulukin oli ja meni. Meillä se vietettiin autoillen, syöden ja taas syöden. Nukkua olisi voinut triplasti enemmän. Suklaata kului koko tulevan vuoden edestä. Kiva joulu kaikkinensa! Nyt odotetaan tulevaa vuotta ja sen vastaanottoa ystävien seurassa. (täällä meidän nurkilla on raketit paukkuneet jo eilisestä lähtien. Mur!)


12 kommenttia:

  1. Oi että, kauniit taulut! Sopivat täydellisesti tuohon, missä ovat! Huomio kiinnittyi heti myös pikkuiseen lintuun taulun päällä, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! :) Lintu on mustakin kiva. Jotenkin tuo pienempi taulu kaipasi lisämaustetta ja sitä löytyi kaapista linnun verran... :)

      Poista
  2. Totta! On pimeää, ei valoa, eikä kunnollista kuvaamista!
    Ihana tuo pieni lintu tuolla taulun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään taisi olla vähän paremmin valoa ruhtinaalliset kymmenen minuttia. Jospa ne hanget kohta toisi valkeutta ja kuulautta myös sisätiloihin. Mutta jalusta olisi ehdottomasti hommattava jos meinaa jonkun kuvat vielä napsia...

      Kiitos! :))

      Poista
  3. Ne on hyvät siinä ja lintu on ihana pikku yksityiskohta! Kiva päästä näkemään livenä :) Ja niin on nätti nurkka, että ei haittaa vaikka usein vilahtaakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heh, tuo on kaikista helpoin raivata siistiksi kun iskee kuvausinto. Lastenhuoneisiin ei ole asiaa jos ei ole valmiiksi siivottu... Ja tuo on kyllä nurkka mitä tulee muutenkin tuijoteltua kaikista eniten tässä kodissa. ;)

      Poista
  4. Siellä ollaan selvästi samoissa tunnelmissa kuin täällä :D Joulu meni niin että humpsahti, ei blogiin ehtinyt joulutoivotuksia käydä kirjoittamassa. Nyt pukkaa jo jouluähkyä (ja suklaaähkyä!).

    Mutta asiaan, tosi hyvin passaa tuo pienempi taulu tuohon viereen! Tulee ihan mieleen oma olohuone, meillä kans iso ja pienempi rinnakkain eikä vielä ainakaan ole kaduttanut reiät :)

    Mukavia välipäiviä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluähky tuli tännekkin. Ja suklaapaisumus. Mutta ehkä vähän harmittaa kun ne loppu jo...:D

      Kiva kuulla! Muistinkin että teillä on myös iso ja pieni rinnakkain ja hyvältä on aina kuvissa näyttänyt! ;)

      Kivoja välipäiviä sinnekkin <3

      Poista
  5. Mä ajattelin seuraavaksi kokeilla taulutarroja, jotka käy maalatulle seinälle, eikä tartte reikiä porailla.. tosin ne ei jaksa kovin painavaa taulua kannatella.

    Mukavia välipäiviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ne tarrat ollut aiemmin mielessä. Mutta nyt vasta kantapään kautta opin, että ne ei sovi jos alla on tasoitetapetti niinkun meillä on. Harmi, ois niin kätsy ja sopis mainiosti tälläselle nopeasti kyllästyvälle sortille...:)

      Kivoja välipäiviä sinnekkin! <3

      Poista
  6. Tosi nättiä! Niin ja miten söpö on tuo pieni lintunen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka<3 lintu ihastuttaa muakin, on aika veikeä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!