keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Mukillinen muistoja








Kuvia sekalainen sakki. Keittiössä vesi virtaa ja sähköt juoksee. Melkeimpä luksukselta tuntuu astianpesukone sekä kahvinkeitin oikealla paikallaan. Elämä on palaamassa takaisin omille raiteilleen. Ihanaa! Toki puuhaa ja viimeistelytöitä riittää tuleville illoille ihan riittävästi, mutta peruskuviot on jo kunnossa.

Alimpana mukillinen saneerauslaastia. Maistuisko? Laatoitettiin viime viikolla keittiön välitilaa ja tuosta operaatiosta jäi jonkin verran jo valmiiksi sekoitettua laastia yli. Kävi siinä mielessä vaikka mitkä hienot TIMANTIT sun muut. Mutta siihen hätään ei tietenkään ollut yhtään timanttimuottia valmiina, saatikka tulostinta kaavioiden tulostamiseen. Sattuneista syistä johtuen, pino kertakäyttömukeja nakotti nenän edessä, joten laasti lapattiin niihin ja annettiin kuivua jokunen vuorokausi. Ihan kivoja näistä lopulta tuli, muistoja tästä hetkestä. (laasti oli selvästikkin liian siloista ja hienojakoista rosoista lopputulosta hakiessa) Ajattelin antaa näille vielä loppusilauksen kultaisella maalilla. Tulisko hyvä?

24 kommenttia:

  1. Varmaan helpottavaa juu, kun toiminnot kotona taas normalisoituu....

    Ja ihanat tuli kupposista :)
    Kultaisenakin varmaan myös kivat, mutta mua viehättää ihan tuo betoninkin väri.

    Teidän mattonkin näyttää niin hyvälle! Kaunis kuvio...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan uskomaton fiilis oli, kun vesi alkoi putkimiehen toimesta keittiössä lorisemaan. Tuntui, että koko elämä helpottui :)

      Kiitos, täytyy pohtia mitä noille tekisi. Vai tekisikö mitään. Kun niistä ei ihan tullut sitä mitä visioin niin tekis mieli vähän parannella...

      Matto on ihana! Se on pitkän ajan toive ja nyt se keittiöön sitten hommasin :)

      Poista
  2. On kyllä ihana tunne se, kun remppahommat valmistuvat, eikä tarvitse elää älyttömässä remonttikaaoksessa!

    Mä tykkään betonin väristä eli jättäisin tuikkukipot tuollaiseksi...tosin kultainen olisi aivan ihana esim. jouluna:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä remppahommissa parasta, ehdottomasti! Kiva lopputulos ja kaaoksen hellittäminen. Vielä kun saisi nuo kaikki kipot ja kupit ojennukseen. Kummallisen paljon noita pakasterasioita taas on kertyny...

      Mä näin Pinterestissä kuvan, missä oli kultaisella/ messingillä ja kuparilla maalattu kipon alaosa. Se näytti kivalle. Mutta joo, on nää harmaatkin ihan kivat. Täytyy tuumailla :)

      Poista
  3. Kylläpä näyttää kivalle! Aikamoinen helpotus kaaoksen jälkeen :) Puutasossa näyttää vilaukselta olevan aivan ihana sävy. Ja mattokin on kotiutunut, hieno! Eiks se malttanutkaan jäädä eteiseen? ;)
    Hyvältähän nuo laastikipot näyttää! Mukavasti rosoa joukossa, vaikka siloistakin löytyy :)

    Hui, tulikin mieleen että tuo harjamaljakko on unohtunut pihalle. Pitää hakea äkkiä sisälle ennenkuin pakkasissa halkeaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan valtava helpotus!

      Mäkin tykkään tuosta tason väristä, (joskin kuvat on sen osalta aika minimaaliset:). Öljyvahattiin se sellasella vaalentavalla öljyllä. Joten kaikki keltaisuus mikä värittömällä vahalla/öljyllä helposti tulee on poissa. Matto on ihan huippu! Todettiin, että parketti vaatii ehdottomasti maton suojakseen eikä vanha räsymatto( miehen sanoin risumatto;) oikein enää tuntunut kivalle. Joten mikäs muukaan se olisi voinut olla. Testaan nyt muovimattoa keittiössä ja sitten eteiseen oma jos tuntuu, että se toimisi myös siellä. Eteinen tarttee niin pitkän pätkän, että se vaatii vähän enempi investointia...

      Nuo kipot on ihan jees, mutta ei ne sitä oo mitä piti. Jotenkin tuntuu, että se muovipinta on noissa seinissä edelleen vaikka revin sen itse mukin siitä irti. Pitää pohtia mitä niille tekee...

      No hui! Käy äkkiä pelastaa se sieltä...

      Poista
  4. Tuo laastikipot tänne jos alkaa ahistaa, on nimittiäin hienot!!

    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sit teen uuden satsin ja tuon seuraavan kerran!:)

      Poista
  5. Siellähän alkaa olla jo niin valmista että! Varmaan ihanaa kun vihdoin remppaaminen alkaa palkita ja saa nauttia uudesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remontin paras osa kyllä sen valmistuminen! Vielä pientä viilaamista vaatii, mutta muuten on hyvä jo:)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! :) Ja nuo mukit, ihan huikeen hienot!

    Onkohan teillä muuten sama lattia tuossa keittiössä, kuin meillä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meena!

      Kävin kurkkimassa teidän lattiaa ja tosiaan samalta näyttää. Meillä on Elletin mallistosta tuo parketti. Laitettiin samaa tosiaan talven remontissa muuhun asuntoon ja nyt viimeisenä keittiöön.

      Poista
  7. Keittiö näyttää NIIN hyvälle! Samaa makua kuin täälläkin ;) Minä olisin tykännyt tuosta laatasta, ja olisin valinnut saman jos miehuus olis suostunut!Tykkään kyllä lopullisesta sisustuskivi valinnastammekin! Tuo Vaneri(?) vitonen on hieno, onko omaa tekoa? Alkoi ideat muhimaan! Ja betoni betonina upean väristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja pahoittelut viivästyksestä, ihan on tullut blogihiljaisuus melkein vahingossa.

      Kiva kuulla, että tykkäät! Kävin kurkkimassa teilläkin ja juu-u, kovin näyttää ihanalle sielläkin! ;) Hyvä maku teillä! Meillä tuo laatta ei ihme kyllä ainakaan kovin suuria vastalauseita tuonut ilmoille... Ihan yhteistuumin se valittiin :)

      Vitonen on vaneria. On omaa suunnittelua, heh. Näppäräsorminen ja taitava isäpuoli sen meille teki <3

      Osaan betoniin tuli jo kultasuihke :)

      Poista
  8. Hienolta näyttää! Mullakin on suuruudenhullut sementtivisiot mielessä. Tosin kun on noin 100384848429 muutakin juttua, niin pitäis varmaan listata ylös ja alkaa hommiin eikä vaan suunnitella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin olin suunnitellu vaikka ja mitä etukäteen, mutta hetken tullen en sitten osannukkaan tarttua mihinkään :) Olkoon nää vaikka harjotustöitä sitten... Tuo tunne noiden töiden jatkumisesta ja jatkumisesta on niin tuttua.

      Poista
  9. Tykkään noista mukeista ihan noin. Ja tuo keittiö näyttää mahtavalta! Mulla on pää täynnä keittiösuunnitelmia, mutta pitää malttaa mieli vielä niin kauan, että saadaan muutama seinä edestä nurin :D Jotta pitemmän aikavälin suunnitelmia nämä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, sullon uus kuva! Ihana:)
      Betonit on kivoja, mutta pariin mukiin suhahti jo maali pintaan. Hyvä tuli niinkin:)

      Kiitos! Keittiö on kiva ja jos entiseen vertaa niin superkiva! Kyllä on vissiero hiljaisella ja ei hiljaisella tiskarilla!;)

      Tsemppiä suunnitelmien laatimiseen. Hyvä olla suunnitelmat ajoissa niin ei käy sitten niinkun meille että tulee kiire ja hätäsiä ratkaisuja...Ja suunnitelmien teko kivaa:)

      Poista
  10. Hauska toi teidän välitilan laatta! Täälläpäin edessä kohta kylppäriremppaa...Vain pieni koppi , mutta varmasti aiheuttaa kaaosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo on sitä pienempää Fassettia 7,5x15.

      Tsemppiä remppaan! Kyllä pienistäkin kopeista ainakin sitä pölyä leijailee...:) Mutta lopputulos kun on mielessä niin kummasti jaksaa pusertaa.

      Poista
  11. Vau! Hienolta näyttää :) Tosi nopeasti teillä remontti tuntuu valmistuvan. Taidatte ehtiä valmiiksi jopa ennen meitä ;) En ole vähään aikaan ehtinyt / saanut aikaiseksi käydä kurkkimassa täällä teidän kuulumisia ja nyt olikin useampi juttu luettavana. Ihania kuvia ja tunnelmia myös muissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää viimeistelyhomma kyllä ontuu ja pahasti. Ei jaksais enää... Mutta jos ennen joulua? :)

      Kiva kuulla, kiitos! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!