keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Harmaan päivän harmaat








Mä en ole koskaan oikein osannut käyttää harmaata väriä sisustuksessa, enkä oikein tarkkaan tiedä miksi. Jotenkin olen pitänyt sitä ehkä himpun verran tunkkaisena ja vaikeana värinä. Seinän värissä ainakin. Millon taittaa siniseen, millon vihreään. Mutta villalangoissa ja villatakeissa harmaa on aina ollut just SE väri mikä on päätynyt ostoskoriin. Ja kirppiksellä juuri myin säkillisen harmaata sukkalankaa... Sekin on täysi mysteeri, että miksi niistä langoista ei koskaan ole sukkia syntynyt? Hmph... Tuo makkarikuvan villapeitto on ollut poikkeus sisustuksen sävyissä. Ja sekin on selitettävissä sillä, että se oli sitä harmaata lankaa ennen :)

No mutta nyt on sit vallan toiset ajat käsillä. Harmaa valtaa alaa! Ensin tuli tuo makkarin tapetti, jonka yleisilmettä pidän omaan silmään harmahtavana vaikka mustavalkoinen onkin. Sitten kaikki betoninharmaat alkoivat ihastuttaa ja viimeisimpänä parit tyynynpäälliset olohuoneeseen. Seinälle hiissasin Playtypen B- printin, joka etsintöjen ja pähkäilyjen jälkeen löytyi KATOKON- nettikaupasta. Sain muuten sieltä valtavan hyvää asiakaspalvelua ja toimitus oli ennätysnopea! (Eikä ole maksettu mainos, vaan ihan vaan tyytyväisen asiakkaan kehuja!:)

Harmaan tukijoukoissa jatkaa edelleen musta ja valkoinen. Pieni väripilkku vaaleanpunaisesta tyynystä ja kukasta. Näillä mennään meidän syksy. Voisikohan sanoa, että harmaaseen hullaantunut...?:)

Ps. Ehkä se maalattu harmaa seinäkin on vielä tulossa! Kunhan tässä taas tuumaillaan...

16 kommenttia:

  1. Betoniruukku ja päärynä ovat ihatuttavia! Täällä haaveillaan harmaasta betoniseinästä. Jospa sellaisen toteuttais :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja pieniä juttuja! :) Betoniseinät on tosi upeita myös, sellanen rouhea harmaa tuntuu nyt kivalle. Lapsiperheen vinkkelistä vinkki, älä tee sitä keittiöön tai ruokailutilaan. On aika mahdoton puhtaana pidettävä. Ihan kaikki roiskeet näkyy ja rasvaiset kädenjäljet myös. T. juuri seinät uudelleen levyttänyt.

      Poista
  2. Harmaa tahtoo meillekin. Ennen en tykännyt yhtään, nyt löytyy ties mitä harmaata. Milloin tässä kävi näin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tajua. Mäkään en oo ennen lämmenny, vaikka on se muiden kotona ollut ihan kivan näköistä. Mutta nyt sitten senkin edestä:)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. On se ihan jees :) Mutta kaipaa mun silmään rinnalleen edelleen jotakin piristettä... öö, valkoista? :D

      Poista
  4. Harmaa on hyvä, silloin kun se on hyvä :) Mulla on itseasiassa luonnoksissa roikkunut kohta pari kuukautta harmaa-postaus, lähinnä just siitä miten väärä se voi välillä olla. On tullut testailtua oikein urakalla ;) Mutta meillä harmaa on kuulunut jo pitkään väreihin, kovasti se miellyttää silmää silloin kun sävy on oikea. Rauhoittaa ja sopii kaikkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se kun sen sävyn on oltava oikea. Sellaiset maanläheiset harmaat on kivoja, niinkun nyt nuo betonit ja kalkkimaalit. Ja nyt oon tykästynyt myös eri harmaan sävyjen ja pintamateriaalisen sekoitteluun, joka tuo eloa kaiken harmauden keskelle :) Heh...

      Pistäs postaus lukuun vaan:)!

      Poista
  5. Harmaa on ihana väri. Just noin niinku Petra sanoi, ett silloin kun se on hyvä! Hyvin sopii teidän kotiin harmaa! Tuskin harmaasta voi koskaan saada yliannostusta, tai emmä tiä. :) Playtype <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillon kun sattuu oikea kohdalle, se on just hyvä! Mutta tarinat maalatusta harmaasta seinästä, joka näyttääkin vaaleansiniseltä ei kuulosta hyvälle. Kiitos, mäkin nyt tykkään tästä "piristävästä" sävystä! Mieskin tuumasi tehdessään vessan laastiseinää, että kiva kun on välillä jotain muutakin väriä kuin mustaa ja valkoista...;D

      Playtypet on kivoja! Ja kun tuolla kirjaimella on merkitystä, niin se on vielä kivempi...:)

      Poista
  6. Vitsit tuo juliste sopii niin hyvin teidän olkkariin! Nappivalinta! :) Mä menin myymään mun Playtypen C-julisteen, koska oli niin kovasti mintunvärinen se pohja.. Ei napannut alkuunkaan ja viimeaikoina vielä vähemmän. Kalkkimaali sävyssä San Saccaria on muuten tosi hyvä harmaa, mikä meilläkin on olohuoneessa. Ei minusta taita mihinkään sävyyn oli sitten aurinkoista tai pimeää. Lähinnä tummuus vain vaihtelee auringonvalon määrän mukaan.

    Mukavaa pian alkaavaa viikonloppua! Mä jäin just töistä 10 päivän syyslomalle, aiettä tuntuu ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos ihana! Ai siinä oli minttunen pohja? Sitä C:tä mäkin pohdin alkuun, mut tää B päätyi lopulta meille kun se oli paremmin perusteltavissa kun siinä on joku "tarkoituskin":)

      Nuo Kalkkimaalit on aivan ihania ja kaikissa niissä on sävyt tosi hyvät. Mulla oli jo pussillinen sitä Winter Primoa hommattuna, mutta seinä johon sitä ajateltiin ei enää pussin haudutuksen jälkeen tuntunutkaan siltä oikealta... Pussi päätyi myyntiin ja myyntikohteessa näyttää ihanalta.

      Ja oikein ihanaa lomaa! Voin vaan arvailla fiiliksen. Nauti!

      Poista
  7. "Harmaa on varmaa!" sanoo meidän miehuus aina. Hyvälle näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä onkin mahtava slogan... Aika varmahan tuo on;) Kiitos Minttu!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!