keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mummolan tyyliin





Menneellä viikolla ajattelin tutustua Tori.fi-palveluun. Moni kun sieltä niin huimia löytöjä tekee. Noh, seuraavana päivänä huomasin tunkevani auton peräkonttiin tuollaista koripöytää(vai mikä toi on?)... Hyvin tutustuttu siis. Heh. Onhan se ihan kauheen kätevää...

Suuria ihastuksen tunteita tämä heräteostos ei kyllä meissä aiheuttanut. Kummassakaan aikuisessa. Lapsetkin vähän kummasteli. Mistä lie olin päähäni saanut, että tuollaisen haluan? Muiden ihanat korituolit varmaan sokaisi. Ja meille kun ei mahdu millään sellaista tuolia, vaikka kuinka sommittelisi. Alkujärkytyksen häivyttyä ajattelin kuitenkin antaa pöydälle mahdollisuuden ja suhautin pintaan kaksi(!) pullollista mattamustaa suhumaalia. Ja kyllä kuulkaas kannatti!

Rumasta ankanpoikasesta kuoriutui oikea kaunotar. Siin on mun uus yöpöytä. Tadaa! ;D

Haluan samalla toivottaa kaikille uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa! Ihan mahtavaa ja samalla hämmentävää että sivupalkista löytyy jo noin suuri joukko...Kiitos kun olette! 

52 kommenttia:

  1. Eikä, nyt viimeistään rottinki-ihastus valtasi minutkin! Ihana! Ja niin on muuten Torikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos, rottinkiahan tää olikin;)

      Joo, toi Tori. Pitää pysytellä pois sieltä kun tulee kaikenlaisia tarpeita sinne eksyy... :) Ihana paikka!

      Poista
  2. Ooh, i-h-a-n-a-n näköistä! Rottinki, kenties mustaksi maalattuna, haaveissa täälläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIIITOS! Mäkin ihan ihastuin :) Musta sopii näihin rottinkikalusteisiin paremmin kuin hyvin...

      Poista
  3. Aivan ihana! Hieno lopputulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iisa! Ja mikä parasta, yöpöydän mentävä kolonen on nyt täytetty. Heh. Jos vielä jonkun valaisimen keksis...

      Poista
  4. Tuunaaminen on niin kunkku touhua, taas se tuli todistetuksi :D Se on uskomatonta miten jostain mitääsanomattomasta tai joskus jopa rumasta saa pienellä vaivalla aivan timanttisia juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihanaa kun saa vähällä vaivalla jostakin lähes roskasta salonkikelpoisen. Kyllä mäkin hypin riemusta kun maali teki taikoja:)

      Poista
  5. Ihana :) tervetuloa kurkkaamaan myös kotilieteen:)

    VastaaPoista
  6. Ihan huippu tuunaus! Mun rottinkirakkaus vaan kasvoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Taisin rakastua mäkin, ainakin hitusen:)

      Poista
  7. Todella hieno!! Ja nimenomaan mustana siis, vaikka rottinkijutut monessa paikkaa ovat hienoja myös au naturel. :) Hyvä idea ja saatanpa käyttää itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Mäkin tykkään osasta ihan perusvärisenä, mumtta tää ei vaan toiminu. Oli ruma. Mutta maali pesi sen kasvot täysin. Söpöhän siitä tuli! Käytä vaan! :)

      Poista
  8. Siitä tuli hieno! Pidän myös enemmän tosta mustasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina! Etkös säkin suhinu sen tuolin vasta? Se on tosi upea!

      Poista
  9. Hieno! Se on uskomatonta kuinka paljon tuollaisiin ohuisiin kohtiin menee sitä maalia, kun niin paljon menee myös ohi. Aikanaan kun maalasin meillä vanhaa pinnalaitaista leikkikehää mustaksi, sain kulutettua kolme pulloa. Eikä meinannut riittääkään... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Ekana maalausiltana oli sellanen kevyt tuulen hönkä niin voit vaan kuvitella mikä musta savupilvi leijaili naapurin pihaan... ups. Sitä maalia menee ihan älyttömästi hukkaan, oikein harmittaa. Mut muuten tuo suhuttelu on kyllä kauheen kivaa...:)

      Poista
  10. Siitä tuli kaunis! Musta väri on kyllä usein takuuvarma pelastaja, jos haluaa vähän sähäkämpää. Olen huomannut spraymaalien kanssa saman: yksi - kaksi purkkia hupenee tosi äkkiä! Spraymaalasin rottinkiarkkua, ja täytyy varmaan hakea vielä kolmaskin purkki viimeistelyyn...tulee äkkiä hintavaksi tämä tuunailu ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli! :) Musta on hyvä väri, tuo sellasta syvyyttä. Voin vaan kuvitella miten se arkku sitä imee. Joskus oon koreja maalannu eikä meinannu valmista tulla millään. Ei todellaakaan ollut enää mikään halpa uudistus...:)

      Poista
  11. Hieno tuli!

    Itsekin kerran hämmästyin kun päätin suhauttaa yhden pajukopan valkoiseksi, miten paljon sitä maalia sitten kuluikin ja nimenomaan noita spraymaaleja (aluksi kun olin kuvitellut tekeväni yhdellä purkilla ja vaikka ja mitä!??), ensi kerralla tietää varata niitäkin varastoon enemmän=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUlla on vähän samanlaisia kokemuksi korien maalaamisesta. Sitä kuluu ihan älyttömiä määriä, eikä siltikään tule täydellistä :) Tähän onneksi se kaksi purkkia riitti ettei tarvinnut kolmatta kertaa höngätä kauppaan... Kerrallahan sitä ei koskaan tajua ostaa tarpeeks:)

      Poista
  12. Jestas, enpä olisi uskonut että jonain päivänä pidän tuollaista rottinkipöytää erityisen tyylikkäänä, mutta nähtävästi sekin päivä koitti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tiiätkö, mulla on vähän samat fiilikset! Todella ihmettelin itteeni kun livenä tuon pöydän näin. Mieskin oli kantamassa sitä suoraan roskalavalle...Maali onneksi pelasti sen roskikselta!

      Poista
  13. Piti vielä sanoa, että olen vallan ihastunut tähän blogiisi ja kotiisi ja olin enemmän kun innoissani, kun pari iltaa sitten blogisi löysin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, vau mikä kommentti! Kiitos paljon, tulipa hyvä mieli :)

      Poista
  14. Se on ihana, pieni ja söpö:) Ja että vain kaksi kertaa jouduit sitä suhuttelemaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noita kaikkia! :) Se hämmensi kun eka purkki loppu ihan kesken... Toinen onneks riitti ;)

      Poista
  15. Ooh, se on ihana! Bongaile vaan lisää noita, ja tuu sisustamaan meidänkin makkari! :)
    Mulla on taas nuo suhupurkit kestäneet ja kestäneet, en millään saa loppuun. Mut vähän yksitahoisempia on olleet projektitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sille samalle myyjälle taisi jäädä toinenkin pöytä ;)) Sullahan on siellä niin hyvällä mallilla suunnitelmat jo että...

      Meilläkin ois tuolla jotain vanhoja purkkeja ollu, mutta tietty väärän värisiä. Noilla maalaaminen on kyllä kivaa, tekis mieli maalailla vaikka ja mitä :)

      Kiitos!!

      Poista
  16. se on hieno.
    ja musta sopii vallan hyvin.
    kivoja inspiksiä ja pikatuunauksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja! Joo, mulle sopii nää nopeet jutut.... :)

      Poista
  17. Siitä tuli tosi hieno!
    Rottinki imee aikalailla suhua.Itsekin yhden tuolin suhautin.Aina kun luulin että nyt se on hyvä,se oli imaissut maalit sisäänsä :)Mutta kyllä kannatti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;)

      Maalia tuntuu menevän purkkitolkulla. Just tänään huomasin, että maalailuja vois tuon pöydänkin kanssa jatkaa. Mut tuleeko siitä ikinä ihan täydellinen? Joten en ehkä jaksa...:)

      Ne tuolit on ihania!

      Poista
  18. Ihana!! Love it. Huippulöytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maalattuna tykkään itekkin ja tuo sitä kerroksellisuutta tänne, mistä niin kovasti tykkään! Sun tuoli on myös huippu!

      Poista
  19. Huippulöytö! Hieno tuunaus. Mun mielestä myös ihan ihana alkuperäisessä muodossakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti MIra! Tuossa kuvassa se näyttää ihan kivalle ja tapetin kanssa ihan jees. Mut ei se kuitenkaan omin silmin katsottuna sitä ollu :(

      Poista
  20. Heips! Löysin vasta blogiisi ja ihastellen selailin alas ja alas ja...ihan uppouduin! Ihanalta näyttää ja mahtavia ideoita, KIITOS! Sinun seinäsi innoittamana minäkin toteutin idean ja kuvailin blogiini! Käyhän kurkkailee rapattutalo.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, tässähän ihan häkeltyy tuommoisesta kommentista! Kiitos paljon MInttu! Ja tulen varmasti kurkkaamaan...:)

      Poista
  21. Vau! Aika löytö, varsinkin noin tuunattuna :)

    VastaaPoista
  22. Vau mikä tuunaus!! tässä alkaa tekemään mieli koripöytää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli mum suosikki, ja hyvin toimittaa yöpöydän virkaansa. Nyt kaikki 50-luvun rottingit näyttää superihanilta...
      Tutka päälle vaan, jos sattus vaikka pöytä sunkin kohdalle:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!