keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Olohuoneen kevätasu







Mattopohdinta jatkuu. Eilen sain illansuussa puuskan, joka poistatti olohuoneessa pötköttelevän maton lattialta kokonaan. Ihan kuin olisi melkein helpompi hengittää! Uusi kaunis lankkuparkettikin tulee nyt paremmin esiin.

Muutoksen sai aikaan uusimman Dekon kansikuva. Kansikuvan koti on muuten upea! Tämän myötä taas muistin, että miten tykkäänkään vaaleudesta ja valkoisista seinistä. Ei ole siis kiire niihin maalia sutia. Elellään nyt näillä, paljailla seinillä ja lattioilla toistaiseksi.

Mattoa kaipaan viimeistään syksyllä. Asko mixed on edelleen kärkisijalla. Siihen sitten sopisi hyvin kaveriksi harmaa sohva :)

Niin ja hortensia on ollut meillä jo kaksi viikkoa. Ja hyvävointisena vielä! Edellinen kupsahti muutamassa päivässä kun en kastellut tarpeeksi ja sitten kastelin liikaa :( Alkaakohan mun viherpeukku siis kehittyy? Hyvä niin, sillä pihalla riittää puuhaa totisesti! Ja ehkä melkein jännittää minkämoisia kukkasia sunnuntai tuo tullessaan...;D

Aurinkoa päivään! :)

20 kommenttia:

  1. Kesällä välttämättä mattoo tarvita! Kaunis olohuone ja mikä lattiavalaisin sulla on? Kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvi... :) Kiitos! Toi valaisin on Ikean Aröd. Meillä toi itseasiassa on pöytämallisena mutta sitä on saatavana myös ihan lattiaversiona.

      Poista
    2. Kiitos! Ehkä joudun jossain vaiheessa apinoida ;)

      Poista
  2. Pitäisköhän välillä käydä tyhjentämässä postilaatikko, niin saisi lehdet luettua ajallaan. Oletan että tuo meilläkin lootassa lojuu... Ei ole vielä rutiinia mihin aikaan täällä olisi paras aika käppäillä laatikolle ;)

    Harmaa sohva. Meinaatko A:n saada kaupoille, vai ihanko vaan tuon päällisen avulla? :)

    Ihanasti tulee aurinko teidän olkkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa välillä kurkata postilaatikkoonkin :)

      Arvaat varmaan ihan oikein, eli ois ihme jos lähtis:) Täytyy selvittää miten noi irtopäälliset tuohon sohvaan onnistuu. Mutta miks ei onnistuis? Aika kalliit on päälliset verrattuna kokonaan uuteen sohvaan:(

      Poista
  3. Hyvännäkoinen matto!! Se sopisi teille.

    Mä oon aina mattojen kannalla (makuuhuoneessa on kokolattiamatto), mutta en ole verhoihmisiä.
    Kaupunkikodissa ei ole ollut moneen vuoteen muuta, kun sälekaihtimet.
    Maalla mulla on parissa ikkunassa sivuverhot.

    Ja hyvä, kun laitoit tuosta Dekosta. Mun lehti on jossain. Ei oo tullut.
    Täytyypä soitella perään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon nyt ihan tykästynyt tuohon! hillitty verrattuna vanhaan. Mut väri säilyy kuitenkin samana:)

      Mulla oli yks vaihe, että meillä oli kaikki ikkunat tyhjinä. Enkä edelleenkään kaipaa mitään hallitsevia verhoja, nyt olohuoneessa on vaan ohuet pellavaverhot ja tuo ikean pallopellava toisessa laidassa "väriä" tuomassa.... Tykkään siis samasta tyylistä:)

      Kilauta perään ihmeessä :)

      Poista
  4. Teillä on kaunista!

    Meillä ollaan monesti kesät ilman mattoja. Ainoastaan tyttöjen synttäreille (heinäkuussa) laitan matot lattiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marru!

      Meilläkin oli lapsuuden koti aina mattovapaa kesäisin. Ja lapsiperheessä se on ihan hyväkin ratkaisu... Paljain jaloin ollaa ulkona ja paljanjaloin sisällä, joten mattokin on sitten ihan harmaa sen vuoksi.

      Poista
  5. Oikein keväistä ja raikasta teillä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Helpotti kun sai maton veks :) Raitamatto on selkeesti jo parhaat päivänsä nähny.

      Poista
  6. Onpa kaunista. Ja levollista.
    Kesällä tarviikkaa mattoja, pysyvätpähän puhtaina paljailta varpailta, jotka kenties ulkosalta vähän hiekkaa ja tomua muassaan tuovat. :)

    Nymmä vasta tajusin, että sullahan on sellaset sohvat millaset tahdon itelle, mustana. Onks hyvät olleet? Pinta kestävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maya! Nytkun katon ympärilleni niin levollisuus on kyl kaukainen haave. Aloitettiin muutto tuonne takakammariin.

      Sohvat on ollu kyllä joka euron arvoiset! Kaksivuotiaat jo ovat, ja hyvässä kuosissa edelleen. Tosi rättiä täytyis näyttää taas. Voin suositella siis:)

      Poista
  7. Kauniita kuvia! Kesällä sitä ei tosiaan niin kaipaa mattoja, teidän olohuone ei näytä kyllä ollenkaan 'paljaalta' näinkään! Lattia on kaunis myös :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei kaipaa varsinkaan tuollaista karvaimuria niinkuin siitä meidän randista on tullut. Inhaa. Mulla on karvanlähtökausi menossa niin matosta oli kehkeytynyt karvamatto;(

      Poista
  8. Kaunista! Uusi lukija ilmoittautuu! Täällä tehtiin myös matoton olohuone kesäksi, kun on kaunis lattia niin kyllä sitä kelpaa esitellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ja onpa kiva kun tulit mukaan! Kesällä ei mattoja kaipaakkaan ja täällä sitä tomua kantautuu ihan väkisinkin takapihalta sisälle.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!