perjantai 14. joulukuuta 2012

gran







Tänään sattui aika hassu juttu. 
Tämä kotirotta on meinaan kohta kahden viikon nukkumattomuuden seurauksena unohtanut muistinsa johonkin. Oltiin KOKO perheen voimin aamupäivällä Ikeassa lihapullilla ja lakanaostoksilla(huh!) Kotiin päästyämme ihmeteltiin suuren suurta rekka-autoa, joka parkkeerasikin yllättäen juuri meidän oven eteen. Ja kohta soi vielä ovikellokin. Häh? Jännityksellä avattiin ovi ja lähetti kaivoi pienen pienen paketin suuresta kontistaan... Kukas se olikaan ollut asialla? -Öh. Mutta voi mikä ilo syntyikään kun paketista kuoriutui kaksi tyynyliinaa. Kuusihuumassa, vai missä lie nuo olin ostoskoriin nakkaillut. Ja aivan ihanan herttaiset ovat! Kyllä vaan. Olinpa makoisan yllätyksen itelleni järjestänyt. Hieman hillitsee sitä kovaa tapettikuumetta, joka ehkä täytyy lääkitä sitten siellä uudessa kodissa(mitä ei edellekään ole) Jos joltakin joulupaketit vielä uupuu, niin tuolta Fine little day :n nettiputiikista varmasti kerkee vielä jouluksi tilailemaan sillä toimitusaika ei ole montaa päivää... 

Pikkuhiljaa on meillekkin joulu tulossa kotiin. Hyasintit tuoksuu ja piparitkin leipastiin eilen. Lasten joulukalenteriin on tonttu piilotellut nättejä kuusen koristeita, joita ehkä ensiviikolla päästään ripustelemaan kuusipuun oksille.

Tänä vuonna tämä joulu jotenkin tulee ihan yllättäen. Viime tipassa olen kyllä aina ollut lahjojen kanssa, mutta nyt tuntuu että aika todellakin loppuu kesken. Onneksi on kultaisia sisaruksia olemassa, jotka hoitavat tontun virkaa ympäri ämpäri kaupunkia ja noukkii paketin poikineen tähänkin perheeseen. Kiitos 

12 kommenttia:

  1. No hyvä oli ylläri ja sopii kyllä teille niin hyvin kun vaan voi! :)

    Nuo sydänkoristeet on myös tosi kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, muakin noi ihastuttaa aina kun silmä niihin osuu :)

      Ja sydämet on ihan superhelppoja, kokeilemaan vaan!

      Poista
  2. Ihania nuo kuusi-tyynynpäälliset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan! :) Koko olohuoneen ilme raikastui kummasti näiden myötä.

      Poista
  3. Hih, huonoilla unilla saa aikaan kivoja yllätyksiä :) Ihanat tyynyt, tuo kuosi on vaan niin hieno! Sopii teidän sohvalle upeasti. Pakko kyllä sanoa, että ennen luulin olevani maailman pahin sohvatyynyhamsteri - musta tuntuu että olen kohdannut ylivoimaisen voittajan ;)

    Hauska postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään ihan tosi paljon!
      Heh, joo. Tää tauti on iskeny ihan tosi pahasti ja nyt vasta tänä syksynä. Arvaatkos miten iloinen toi toinen puolikkaani on tästä ;))?

      Kiits! ;)

      Poista
  4. Ihan superihanat tyynyt <3 Tahtoo myös! Täälläkin pätkii ja vieläpä samasta syystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä saa aika helposti tilattua ;)
      Mä olin jo unohtanut senkin miten univaje oikeesti voi aiheuttaa tällästä olotilaa. Huh.

      Poista
  5. Jaksamisia sinne! Synnytyksen jälkeen ja vastasyntyneen ehdoilla elellessä ei ole ihmekään, jos asioita pääsee unohtumaan. Lämpimät onnittelut teille uuden pienen saapumisesta! (On jäänyt blogien lukeminen vähemmälle viime aikoina, joten toivotukset tulee myöhässä.)
    Mukavaa joulun aikaa teille!
    Elsie

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon! Kyllä tässä on taas niin paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa...:)

    Mukavaa Joulua myös sinne!

    ps. Joko muutitte?

    VastaaPoista
  7. Ei olla vielä muutettu kun uuteen asuntoon sovittiin pitkä vapautumisaika jo kauppoja tehtäessä. Onneksi olkoon teille asunnon myymimestä: kylläpä meni nopsaan kaupaksi! Toivottavasti uusi koti löytyy pian!
    Elsie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja tsemppiä teillekkin häämöttävään muuttoon:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!