tiistai 21. elokuuta 2012

Keltaistako?

Kuva H&M


Näyttääkö jonkun mielestä kahden ylemmän kuvan tyynyliinan väri samanlaiselta? Vai onko mun silmissä vikaa ja pahasti... Mun mielestä toi alempi ei kyllä ole lähelläkään keltaista tai ainakaan tuon mallikuvan kaltainen, raikas ja pirteä. Tuosta voisi kai jo sanoa, että ruskea on. En mä sellasta halunnu enkä tilannu....

Sitä paitsi mähän oon allerginen ruskeelle. 

Mikä pettymys!!!




.................................................





Jos tuo tyynyliina oli iso pettymys niin Clas Ohlson yllätti taas positiivisesti. Jostakin blogista bongasin näitä washi teippejä ja suuntasin sitten minäkin tossun kärjet Ohlsonin suuntaan. Ekalla yrittämällä ei onnistunut, vielä ei tuolloin noita ainakaan meijän lähikaupasta löytynyt. Mutta eilen onnisti ja hyvä niin. Hintaa näillä kolmella rullalla oli 4.95...Tosi edullista siis. Mustan setin lisäksi hyllystä löytyi vielä punaisia sekä sinisiä rullia. Joulua ajatellen voisi punaiset teipit olla myös kivoja. Tosin viime joulukin mentiin mustalla, joten eiköhän tulevakin näillä pärjätä :)

Ja vielä mitä. Se tunne kun odottaa lapsen päiväuniaikaa. Vie väsyneen neidin nukkumaan omaan PINNAsänkyynsä ja laittaa kahvit porisemaan. Asettaa suunsa valmiiksi vastaanottamaan kahvin kera suklaapalan jos toisenkin.... Ja mitä tapahtuukaan yläkerrassa. Kuuluu vaan oven narinaa ja "moi äiti". Voi että. Voi tuska!  Jää suklaat syömättä ja kahvit seisomaan pannuun. Tästäkö tää taistelu taas alkaa? Isompi neiti lopetti päikkärit kokonaan "kypsässä" 2. 4 vuoden iässä. Pikkusisko aloittaa tämänkin taistelun vähän liian aikaisin. Ikää 1v 9kk. Täytyy todella, siis todella toivoa että tämä on nyt hetken huumaa ja mieleen muistuisi pian miten ihanaa on nukkua...

Kahvi ei maistu yhtään hyvältä ilman kahvitaukoa.

13 kommenttia:

  1. voi mun henkireikä oli kahvitauko suklaan kanssa, kunnes neiti lopetti päikkärit. Kivoja nuo teipit, en vain tiedä mitä niillä tekis:), näyttää just tuollaiselta mokkatakin väriltä tuo tyyny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan henkireikä tuo kahvitauko on! Luopumisen tuska on kova, jos tuon nyt lopullisesti jo menetän.... Eikä se suklaakaan kovin hyvältä kerkee maistumaan jos sen joutuu pää kaapissa syömään :(

      Teippejä voi käyttää mihin vaan, mielikuvitus on rajana. Meillä on esim. valokatkasijoissa. Lahjapaketteihin ja muihin näpertelyihin kivoja. Isompi tyttö käyttää leikeissään nukkevauvojen laastarina :D

      Sinä sen sanoit. Mokkatakki. Ehkä se kohta näyttää kivalta, mutta kun tilasin jotakin muuta....

      Poista
  2. Voi apua! Tänään just mietin, pitäisikö meidän herran päiväunet kotona lopettaa kun hoito alkaa...illat on venyneet ihan törkeän myöhäisiksi. Mutta ei kai A nyt vielä? Itse olen aina niinä päivinä ollut tosi kiukkuinen kun L ei ole nukkunut. Menee päivästä se ainut rauhallinen hetki (meillä kun sitä rauhaa ei ole siis illallakaan).

    Kiva saada muuten taas uusi blogi luettavaksi! Ja pysyy teidän kuulumisissakin perässä, vaikka näkemiset todennäköisesti väkisin harvenee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin totisesti toivon, että tää ja muutama muu päivä olis vaan jotain kiipeilyharjoituksia eikä sen takia malta käydä nukkumaan. Toi kiipeily on nyt meillä molempien tyttöjen harrastus, mitä isompi edellä sitä pienempi perässä. Illalla oli sama juttu, ei millään meinannu pysyä omassa punkassa...Uuh. Täytyy varmaan hommata pikkuneidillekkin uusi sänky jos vaikka auttas asiaa ja ois kiva nukkua samanlaisessa pedissä kun sisko.

      Mutta toi päiväunien pois jääminen on kyllä koko perheen hyvinvoinnin kannalta aika shokeeraavaa aikaa. Nyt oon kyllä tottunu siihen että ei isompi nuku enkä haluakkaan että nukkuu sillä illat on sit kamalia... Meillä kun aamut alkaa aikasin niin on sitten tosi kiva jos iltakin alkaa aikasin. Mutta kyllä alle kaksi vuotias tarttee päiväunet ja sitä kun ei mihinkään telkkarin ääreen istuteta. Ei jaksa keskittyä yhtään. Yhyy.
      Saattaisi teillekkin tuoda päiväunien pois jättö helpotusta iltaan. Siis potsun kohdalla :)

      Kiva kun kommentoit. Ja mukava jos jaksat lueskella <3 Laitellaan muutenkin kyllä kuulumisia...

      Poista
  3. Meillä on kans molemmat lopettaneet päikkärit ajoissa (noin 2,5 v. ja 2 v. 1 kk), joten I feel you... Plussapuoli on, että simahtavat sitten aiemmin illalla, mut kyllä se breikki kieltämättä siinä kotiäidin päivässä hyvää tekis... Digiboxi pyörimään, niin saa ehkä sen kahvin nauttia. :)

    Jossain muussakin blogissa oli tämä sama tyynypettymys. Onhan tuo liveversio aika tavalla ruskeampi. Keltainen taitaa olla vähän muotia ja itsekin löydettiin kesällä kirpparilta aika funky keltainen retrovarjostin. Saa nähdä, mihin se päätyy, voi olla että työhuoneeseen, mutta on muitakin vaihtoehtoja... Ja sitten mun tekee ihan tosi paljon mieli keltaisia juomalaseja, mielellään sais olla Grapponiaa, mutta muukin käy. :) Pieninä ripauksina siis ottaisin keltaiseni, kiitos, mutta tämäkin on mulle uutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompa teilläkin kyllä molemmat ollu aikaisessa tässä asiassa. Toisen kohdalla ei ehkä niin rankkaa ole kun esikoisen kanssa kun päikkärit jää välistä. Mutta on se silti aika heviä kun ei haluis ite luovuttaa vielä. On toi neiti kyllä liian pieni olemaan ilman päikkäreitä, sanon mä. Isompi tyttö viihtyy hyvin muumien ja muiden lastenohjelmien parissa, mutta tää toinen sähikäinen on niin eläväinen että ei paljon oo telkkarista kiinnostunu. Ei auta siis sekään... Ehkä kun ikää tulee lisää? Toivossa on hyvä elää! Mutta aikaset yöunet on kyllä myös ihan luksusta!

      Joo, toi oli aikamoinen pommi toi tyyny. Keltainen on pieninä annoksina tosi kiva väri, mutta suurissa pinnoissa en osaa ainakaan meijän kotiin sitä aatella. (tällä hetkellä ainakaan) Kuulostaa hauskalta toi varjostin! Toivottavasti jostakin paikka löytyy. Keltaiset juomalasitkin olisi astiakaappiin tosi pirteet. Löysin kesällä kirppikseltä keltaisen Grapponian sokerikipon, se on IHANA!

      Poista
  4. Toivottavasti tuo nuoremman päikkäreiden väliin jääminen oli vain poikkeustapaus ja vielä tulisi hänelle monet hyvät päikkärit. Ei kiva, ei yhtään kiva, jos nyt jo jää päiväunet välistä! Meillä tämä vanhempi 3v on kenties jättämässä päikkäreitä välistä ja se tekee tälle mammalle kovaa. Eilen oli kaamea ilta mutta tänään meni jo paremmin, vaikka unet jäi välistä. Voisi kyllä vielä nukkua, kun meillä nuo herätykset ovat nyt aikaistuneet kerhonkin myötä. Onneksi on sentään nukahtanut hyvin yöunille ja ennen puol ysiä, heti kun on laitettu nukkumaan.
    Ihania teippejä! Pitääpä muistaa, kun tulee asioita oikeaan suuntaan. Olisipa kiva järjestää yhdessä askarteluaamu- tai iltapäivä! Sehän voisi olla myös pikkusiskojen kera, kun isommat ovat kerhossa. Musta askartelunäpertely on kivaa, jos ei tarvii olla kauhean taiteellista ja tulee vaan joku idea, mitä tehdä.
    Voi tota "keltaista". Pystytkö vielä palauttamaan sitä?
    Kiva lukea kuulumisia täältäkin blogista! Täällä tulee aina välillä piipahdettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kiva ei. Tänään nukahti suht helposti kun oli niin väsyny. Kävelytin molemmat lapset puistoon, sillä ajatuksella että karisee viimeisetkin energian muruset. Ja toimi ainakin tänään. Huh. Mutta enteilee aika tutulla kaavalla... Ihan on tuoreessa muistissa isosiskon kanssa taistelut.

      Teipit on kivoja. Askartelutuokiot kuulostaa oikein osuvilta, pistetään mietintään! Tyynyliinan voi kyllä palauttaa, nou hätä.

      Kiva jos jaksat lueskella <3 Ja kiva kun kommentoit :)

      Poista
  5. En jaksa kirjautua uudelleen, mut kylhän sä mut tunnet.. ;)

    Mä muistaakseni varoitin tuosta keltaisesta kun itse petyin siihen jo siellä H&M liikkeessä. Ruskea se munkin mielestä on, ihan jotain muuta kuin kuvastossa tai netissä. Ei oo kyllä yhtään kiva, vielä.

    Teippejä mun on pitänyt päästä hakemaan jo monta päivää, mutta ikinä en pääse muuhun kuin ruoka-tai rautakauppaan :((( Nyt meillä on sit kaikki muut nuhassa, pitää ehkä päikkäreitten aikaan karata kun mieskin on kotona...

    Siis voi että jos pikkusiskokin jo lopettaa unet. Miten se muka jaksaa kun eikös ne aamut ole edelleen aika väsynyttä meininkiä..? Huh, en voi muuta kuin tsemppiä ja jaksamista sulle toivottaa jos ei uni ala pienelle maistumaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatan tuntea :D

      Voi ei, nuha! Paha paha! Pikasita paranemista! Meijän A sanoin eilen, että on E: n ja V:n kulta :) E taas tokaisi aamulla että on ikävä teijän E:tä :( Voi nyyh. Toivottavasti siis keretään näkemään!

      Joo, varoitit. Mutta puupää ei usko ennenku ite näkee!

      Voi tuo rautakaupassa ravaaminen on kyllä pidemmän päälle niin rasittavaa. Aina puuttu jotakin ja aika menee vaan siellä juoksemiseen. Ei voi tehä mitään "normaalia" HItsi kun oisin tajunnu ottaa sullekkin niitä teippejä. Seuraavan kerran soitan :)

      Aamut on nyt alkanu vasta seiskalta, kuvittelee pidentyneillä yöunilla jaksavansa. Mutta äiti ei jaksa. Ja tuo taito kiivetä pois pinniksesta lisää vaan vettä myllyyn. Sitähän täytyy koko ajan siis kiipeillä.... Argh. Mutta onneksi tänään sain ihan helpolla nukkumaan. Huomenna on taas uusi päivä. Mutta on siskon jalan jäljillä tässä asiassa... Tosin ihan vähän vaan aikasemmalla aikataululla. Kiitos tsempeistä! :)

      Poista
    2. Joo, j on ihan tosi kipeenä ja lapset oli yhtä känkkäränkkää nuhineen, että saa nähdä aamulla alkaako meidän päikkäriuraan tutustuminen heti soitolla että eipä päästä...

      Siis meillä myös E on haikaillut E:n & A:n perään. Silloin kun oltiin S:llä kyseli moneen otteeseen aamulla että tuleehan hekin ja kun ei, niin sitten "miksei, minä niin haluaisin". Toivotaan että meidän taudinpoikanen on ohi pe!

      Teipit on nyt plakkarissa. Käytiin E:n kaa shoppaamassa. Hetí alkuun iso mansikkapirtelö käteen kärryssä istuessa ja hyvin sain luuhata melkein kaksi tuntia ;DD

      Hei mut hienoo, teidän aamut on pidentyneet!! Meillä V nukkuu nyt melkein seiskaan (huutelee kyllä aina säännöllisesti unissaan neljästä eteenpäin), mutta nyt sitten E herää viiden jälkeen. Niillä on kyllä joku ihme vuorojärjestelmä... :-/

      Poista
  6. Juu ei tuo väri kyllä sama ole. Enemmän ruskea/kulta kuin okran keltainen. Onpa harmi. Kotiäidin päiväkahvit on ihan must. Koeta juoksuttaa niitä pieniä aamupäivät mahdollisimman paljon että uni korjaa päivällä. Muistan mitä taistelua se päiväunia-aika joskus oli. Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppiä tarvitaan ;) On selkeesti joku esivaihe menossa, että ei mukamas enää haluaisi nukkua...
      Ei tuo keltainen oo. Voihan se olla että jonkun ajan kuluttua mieli halajaakin tuollaisia rusehtavia juttuja, mutta ei nyt vielä...

      Poista

Kiitos kun kommentoit!