tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ja me taas juhlittiin!







Meidän perheen kesään kuuluu juhlat. Oman perheen synttäreitä kolmet, nimipäiviä, kummipojan synttärit, hääpäivä, ystävien synttäreitä... Mikäs siinä, juhlathan on vaan ihania!

Eilen vietettiin pienimuotoisesti miehen synttäreitä sekä nahkahääpäivää. Onnea me  Kotipalapelissä tehtiin juuri sopivaan saumaan herkullisen näköinen kakku. Sieltä ja täältä napsin ideaa ja ohjeita soveltaen tuli omanlainen torttu. Helppo kun mikä. Ja niin makia! Oli muuten eka kerta kun keittelin kondensoitua maitoa... meinas pikkasen jännittää. En kyllä edes tiedä, että miksi....:)


22 kommenttia:

  1. Meille on kesä muuttunut juhlahumuksi vasta lasten syntymän myötä. Aina ennen on juhlittu melkein pelkästään talvella, itseä ja muita. Paitsi sitten nimppareita. Ne onkin olleet ennen spesiaaleja, kun miehen kanssa neljä nimeä osuu kaikki 7 päivän sisään juhannuksesta alkaen ;) Nyt ei enää jaksa, kun synttärit ja muut ajaa ohi :)

    Ihanan näköinen kakku! Oisit nyt naputellut oman ohjeesi ilmoille niin voisi koittaa =) Keitikö muuten maitoa tuntikausia kattilassa vai koititko sitä mikrotusta? Mä olen sen pari kertaa tehnyt kattilassa, mutta mikrotus jostain syystä jänskättää, vaikka se veisi vain murto-osan aikaa...

    Onnittelut sinne A:lle ja teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, teillä onkin ollu nimijuhlaa koko viikko:) Meilläkin on oikeastaan noi nimpparit nyt kaiken tämän muun juhlimisen vuoksi jääny jalkoihin. Tosin E oli viimeviikolla toista mieltä ja kiskas juhlakoltun niskaan ja piti omat juhlat ;D Mun lapsuudessa eka kesän kakku leivottiin vasta 21.7...:) Nyt on vähän toisin.

      Kiitos. Se oli ihan hyvää ja seuraavana päivänä parasta! No mä oon niin huono näitten keittiöhommien kanssa, että en parane omia versioitani ylös painaa. Mutta molemmista ohjeista jotakin +omaa oli rahka kerman seassa niin ei niin älymakeeks menny vaikka toki oli sitä noinkin. Ihan siihen perinteiseen tapaan keittelin. En ookkaan mikrotuksesta edes kuullu, miten se homma menee? Uskaltaskohan kokeilla?

      Kiitos <3

      Poista
  2. Onnea, onnea vaan! Ja aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aurinko on täällä Itä-suomessa (lomareissulla ollaan) ollut nyt ihan hukkateillä. Eli kiitos, sitä tarvitaan!

      Poista
  3. Ihanan näköinen kakku, lurps. Onnea!

    VastaaPoista
  4. Oi, kakku oli varmasti hyvää! Onnea teille kaikille!:)

    VastaaPoista
  5. Nam tuota kakkua! Vesi kielellä kattelen. Onnea teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. Ihan superhelppo ja nopee. Jos ei lasketa kolmen tunnin keittourakkaa. Kiitos, kiitos:)

      Poista
  6. Juhlasta juhlaan. Onnea kaikille. ü

    Toi kaakku on niin herkullista, jotta tästähän tarvii lähtä ostaa kyseistä maitotölkkiä. Me keitettiin jussina eka kertaa tota ja saatiin pilalle ainut hyvän kokoinen kattila mun huushollista. Nyt taidan uhrata mamman kattilakaapin tarpeistoa. Hehee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä. Juhlasta juhlaan elellään... Kiitos paljon!

      Oli hyvää! Mun ensikosketus tuohon tölkkiin oli suorastaan positiivinen, pitääpä tutkailla muitakin reseptejä moista varten.

      Noh, tekevälle sattuu! Toivottavasti äidin padat säilyis paremmin! :)

      Poista
  7. Ihanannäköinen kakku :). Nam!

    VastaaPoista
  8. Onnea,onnea kaikille! Kuvat kertoo kaiken,ihanaa on ollut teillä. Ja aina niin kaunista,totesin luettunani edelliset sisustus jutut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Oli kivaa, ihan oman perheen kesken juhlistettiin. Laulettiin iskälle ja puhallettiin kynttilä. Niinkun synttäreillä kuuluukin:)

      Kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  9. Moi, mikä on "Pisaroita" otsikon hauska fontti?
    Ihana blogi, selasin suorilta kokonaisuudessaan läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Fontti on Googlen valikoimista löytyvä Mountains of Christmas.

      Ja kiitos! Ja oikeestikko, koko blogin? :) Ihana!

      Poista
  10. Ihana kakku ja hauska juhla-aikakausi! ...Enkä mä ole saanut aikaiseksi niitä ensimmäisiäkään. ;D Meillä isompikin mies täyttää jo kohta taas (ylihuomenna) vuosia. Tulee kiire!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä ollut juhlaa ja kakkua ihan yli ämpärin:) Tänään on vielä kummipojan synttärit ja sitten hetken tauko. Kunnes taas elokuussa alkaa...:)

      Nyt vaan torttupohjan keksit mureeks ja maito keittymään. Sit vähän kermaa ja marjoja. Ja onnittelulaulut niin eikai se muuta tartte:)?

      Poista

Kiitos kun kommentoit!