perjantai 7. syyskuuta 2012

Torkuille






Syksyn tullen tekee mieli neuloa. Jotain lämmintä.

Villasukat ei oo mun juttu, eikä myöskään lapaset. Niitä kun joutuu neulomaan kaksin kappalein. Yksi sukka tai lapanen ei riitä. Innostus yleensä laantuu, kun pitäisi alkaa toista paria tekemään... 

Mutta yksi peitto riittä :) Tämän ohjeen olen tallentanut Ravelryssä tekojonoon jo ajat sitten. Nyt taas törmäsin ohjeeseen ja ihastuin. Langaksi valikoitui  Gjestalin Maija, hiirulaisen harmaana. 

Lopputulos on juurikin sitä mitä toivoin. Herkkä ja pitsinen, silti lämmin ja tarpeeksi suuri. Lapsia tuon alle mahtuu kaksi, aikuisia yksi. 


10 kommenttia:

  1. Vau!
    Kyllä tuon alla kelpaa viettää viileitä syyspäiviä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi upea!
    Onpa kiva lukea blogiasi. Mulla on paketti lähdössä sulle, mutta se odottaa vielä lasten piirustuksia kavereilleen. Täällä on lakkoja taas ollut lentokentillä, joten posti ei ole liikkunut mihinkään. Eipä se olisi siis vielä lähtenytkään. Yritän saada ensi vkolla postiin!
    Haleja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mekin eilen just muisteltiin teitä ja kateltiin kuvia vuoden takaa. Pitkä on tuo pienen muisti kun muistaa asioita vaikka on jo pitkä aika edellisestä näkemisestä <3 Voi, että noita lakkoja! Tuliko me&i perille? ;)

      Kiva kun kommentoit! Isot rutistukset koko perheelle <3

      Poista
  3. Aivan upea! Miten olet jaksanutkin näpertää...tuossa ajassa olisi varmaan saanut monet sukat tehtyä, mutta onhan tuo niihin verrattuna jotain aivan ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tuohon itseasiassa menny ihan mahdottoman kauaa. Nopeammin ois sujunu ilman purkamista ;) Ja näyttää vaikeemmalta mitä onkaan. Noi Jared Floodin ohjeet on tehty tosi hyvin, niitä on helppo seurata ja loput mitä ei tajuu voi kattoo YouTubesta.

      Mä oon siis niin huono noitten sukkien kanssa kun ei nappaa ja aina siitä toisesta meinaa tulla erilainen. Ostan sukat lapsille torilta kuudella eurolla :D

      Poista
  4. Tää on kyllä niin upea!!! Eikö sen voi viileänä kesäiltana ottaa ihan hartioilleen, menisi pitsihuivinakin täydestä. Mun on pakko joku kerta koittaa tuota pitsineulontaa, vaikka melko varma oon että en osaa. Tuun sit sulle itkemään ja tätä peittoa hiplaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi käyttää myös niin. Sen halkasija on noin 160cm, että en ihan kartsalle ottais ;)

      Osaat sä! Helpompaa ja nopeempaa kun palmikot! Kokeile tätä ohjetta. On ihan superhelppo kun oppii lukemaan kaavioita :)

      Poista
  5. Oi vitsi, riittäisiköhän omat taidot tämän tekemiseen? Olis nimittäin aivan ihana! <3 Ohjeet vaan pitäisi saada suomeksi. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, varmasti riittää! Ohje on ihan tosi helppo ja kun pääsee sisälle noihin kaavioihin niin ei haittaa vaikka on ihan lontoota tuo ohje :) Kannattaa kokeilla!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!