torstai 2. elokuuta 2012

Pakettiin käärittyä



Kävimme eilen onnittelemassa ystäväperheen 3-vuotiasta. Matkaan lähdimme tälläisten viemisten kera...




Mitäänhän ei koskaan kannata heittää pois, sitähän voi joskus vielä vaikka tarvita ;) No ei kaikkea sentään, mutta parhaimmat jutut kannattaa ottaa talteen. Itse keräilen kivoja lahjapussukoita, -naruja ja rautakauppojen tapettinäytteitä, joita sitten käyttelen joko lahjojen paketoimiseen taikka muuhun askarteluun. Tällä kertaa kaivelin kätköistäni lastenhuoneen tapetoinnista jääneitä hukkapaloja. Tapetti on aika paksua materiaalia, joten tikkasin reunat ompelukoneella kiinni. Ympärille kietaisin vielä oranssia nauhaa, joka on peräisin jostakin meilleppäin tulleesta paketista.

Pienempi lahja taas on oman kolmevuotiaani käsialaa. Lahjaksi neiti halusi ehdottomasti tehdä ystävälleen kaula- ja rannekorun puuhelmistä. Maalasi vielä vesiväreillä paperin, jonka sitten taittelin paketiksi koruille. Samaa oranssia lahjanauhaa riitti vielä tämänkin rasian ympärille... 

Juhlissa oli oikein mukavaa, ja aina yhtä ihanaa on nähdä ystäviä!


4 kommenttia:

  1. Mä säästän aina kaikenlaiset nauhat ja narut sekä siistit lahjapaperit, mutta tapettinäytteet ovat aivan uusi tuttavuus. Täytyykin alkaa jemmaamaan myös niitä.

    Moelemmat lahjapaketit ovat oikein kauniita. Minusta on ihana, kun jotkut jaksavat panostaa myös paketin ulkonäköön. Mielestäni kaunis
    paketti on osa lahjaa :)

    P.S. voisitko ottaa pois ton "todista ettet ole robotti"-jutskan. Mulla on välillä hieman hankaluuksia sen kanssa. Varsinkin jos kirjoittelen kännykällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri. Kaunis paketti on myös kiva vastaanottaa.. :)

      Otin pois tuon robotin:) Jostakin syystä se vaan on sinne jäänyt...

      Poista
  2. Sun paketit on kyllä aina ihan kauneimpia! Ja aina erilaisia. Ei tekis mieli avatakaan vaan jättää vaan koristeeksi :) Paperille on taas uusi käyttö suunnitteilla, tauluksi sitä jo aamulla asettelin ;DD Tarttee vaan uuden kehyksen.

    Koru on ihana. Pikkuveli vaan on sen ominut itselleen. Isosiskokin jo eilisille vieraille sanoi "ei saa ottaa, se on minun pikkuveejen" =) Toivottavasti pikkujuhlija on jo parempi!? ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Meillä on muuten tuota tapettia ihan useempi palanen, että joutaa sinnekkinpäin jos meni vaikka rytyksi toi tuliainen!

    ihana pikkuveli :) Täytyy teettää siis V:lle ihan oma. On sitten samikset meijän isin kanssa...Hah :)
    Paremmin täällä jo voidaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!